Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Ånge

Ibland är det krångligt att hitta lediga målare i Ånge, lugn vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Målare.se har en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på det måleriarbetet som skall utföras. Låt målarfirmorna jaga dig för att få utföra uppdraget och inte tvärtom, du sparar massor av tid och kanske också pengar?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Sundsvall

Målning / Måleri

Sundsvall

Målning / Måleri

Sundsvall

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Ånge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ånge finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Ånge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Ånge

Det bor 10058 personer i Ånge och senaste året har 95 personer flyttat från kommunen. I Ånge fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Ånge

Strands Måleri & Fastighetsservice

Oscarsgatan 16 Ljungaverk

0691 - 32530

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Ånge kommun

Kommuninformation

Ånge kommun ligger i Medelpad och har mätts fram som den kommun som är Sveriges geografiska mittpunkt. Det bor ca 10300 invånare där och i kommunen passerar Ljungan. Näringslivet består till största delen av tjänstenäringen men även tågrelaterad verksamhet genom SJ och Banverket.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Takmålning i kök och ett allrum Målning av del av kök Målning av väggar i ett allrum Målning i del av trapphus

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Ett vardagsrum ska målas. Det är 3. 70 bred och 8. 20 långt. Takhöjd cirka 2. 40.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Jag vill måla vårt vardagsrum. Det målades för 6 år sen kanske och då gjordes grundarbetet av en erfaren målare - men det behöver säkert ändå göra underarbete. Vardagsrummet är 3,70 bredd och 8. 20 långt.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp med att måla några väggar i en hall. Där sitter taper nu.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Jag söker en målare för att måla mitt hus

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Tapet borttagning + spackling + målning i hall yta ca 6. 5m x 1. 5 m, och 1 sovrum yta ca 3m x 5m. OBS :dörrar, fönstrar och garderob finns som inte ska räknas med.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Har ett nybyggt hus på Alnö som behöver målas ett nytt lager på fasaden innan vintern.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan