Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Årjäng

Vi erbjuder en smidig tjänst som hjälper dig att få kontakt med duktiga målare i Årjäng, hur enkelt som helst! Vi matchar din förfrågan mot upp till fem olika målerier som får offerera det arbetet du vill få hjälp med. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målarfirmor som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Karlstad

Målning / Måleri

Karlstad

Målning / Måleri

Filipstad

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Årjäng. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Årjäng finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Årjäng som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Årjäng

Det bor 9861 personer i Årjäng och senaste året har 60 personer flyttat från kommunen. I Årjäng fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Årjäng kommun är belägen i sydvästra Värmland och har ca 9900 invånare. Årjäng består till större delen av skog och sjöar. Årjäng har en populär marknad som återkommer varje år då även travtävlingar hålls. Näringslivet är inriktat på tillverkning.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Hejsan, målning av 2st normalstora sovrum samt måla om en trapp inomhus från mörkt till ljust. Önskar att arbetet påbörjas 2:e November. Tack på förhand

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Vill få uppskattad tid och kostnad för att Vitmåla ca 80 kvadratmeter furu innertak

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Måla mitt hus 79 mt det ligger i Filipstad

  Filipstad
 • Målning / Måleri

  Måla tak i kök vardagsrum och hall även väggar och lister

  Kristinehamn
 • Målning / Måleri

  Ca 70 kvadratmeter ytmålning och uppfräschning av samma kulör av färg på väggar. Spackla en del borrade hål och borttagning av en garderob där det ska målas bakom.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Måla om en stor panel som sitter högst upp på fasaden på en butik. Detta då färgen idag har börjat flagna och behöver slipas och målas om. Detta helt eller delvis.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Arbetet omfattar erforderligt underarbete och målning av utsidan av två ytterdörrar med karm, en entrédörr från Bor och en från SnickarPer. Kulören är S4050-R. Dörrarna är 13 år gamla, utan skador.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan