Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Bollebygd

Första steget när du skall anlita en målare i Bollebygd är att faktiskt hitta en proffsig målerifirma. Vi hjälper dig med just det! Vår offertförmedling fungerar på det sättet att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Din tid är förmodligen värdefull så varför slösa den på att jaga målerifirmor som inte har tid att åta sig ditt uppdrag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Målning / Måleri

Göteborg

Målning / Måleri

Ulricehamn

Tapet / Tapetsera

Kungälv

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Bollebygd. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bollebygd finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Bollebygd som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Bollebygd

Det bor 8353 personer i Bollebygd och senaste året har 122 personer flyttat in till kommunen. I Bollebygd fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Bollebygd kommun har en varierad och storslagen natur och har ca 8000 invånare. Kommunen är belägen mellan Borås och Göteborg har varierat näringsliv.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ett sovrum på ca 20 kvadrat, det skall målas väggar samt tak, rummet har fönster, balkongdörr samt vanlig dörr. Även taket i halen skall målas, gissningsvis 10 kvadrat.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Fasader på sju huskroppar med stående brädor ca3500kvm. Målad med vit linoljefärg Engvall o Claesson,Slamfärg grå Teknos,Brandskyddsfärg vit Novatherm.

  Ulricehamn
 • Tapet / Tapetsera

  Fondvägg 5 våder + renoveringstapet

  Kungälv
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av ett halvt sovrum, grundjobb klart + av en liten hall inget grundjobb gjort.

  Ulricehamn
 • Målning / Måleri

  Tvätta, skrapa bort lös färg, måla med oljefärg (ej linolja) två gånger. Husgavel c:a mått 9m bred, 3,5 m vid takfot och 6,5 m till nock. Fönster:

  Lysekil
 • Målning / Måleri

  Målning utav ladugård falurödfärg. ca 500m2 långsidorna 34m lång ca 4,5-5,0m hög Gavlarna ca 11 m bred ca 12m hög. Delvis tegel fasad nedertill.

  Mark
 • Takrengöring

  Sprutning av "grön fri", tror det heter något sådant, på tak till brf. Laken, Majorallén 24. Rensning av tak ränner.

  Lidköping

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan