Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Bollnäs

Vi erbjuder en smidig tjänst för att få kontakt med duktiga målare i Bollnäs, hur smidigt som helst! Så här fungerar det, du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. Många målare i Bollnäs är upptagna och därför sparar du massor av tid genom att låta de som har möjlighet kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Bollnäs

Målning / Måleri

Söderhamn

Målning / Måleri

Söderhamn

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Bollnäs. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bollnäs finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Bollnäs som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Bollnäs

Det bor 26272 personer i Bollnäs och senaste året har 73 personer flyttat in till kommunen. I Bollnäs fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Bollnäs

Håkans Måleri HB

Storsveden 201 Alfta

0271 - 55737

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Sverige AB - Bollnäs

Box 247 Bollnäs

0278 - 13106

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Bollnäs kommun

Kommuninformation

Bollnäs kommun i Hälsingland har ca 26000 invånare. Sysselsättningen i kommunen domineras av vård och omsorg då över en fjärdedel av alla arbetande bollnäsbor jobbar inom den branschen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Jag skulle behöva få fönster ommålade på en gammal hälsingegård utanför Bollnäs. Det rör sig om fönster av äldre typ som ska målas om med linoljefärg efter konstens regler. Fönstren är bland annat de på bilden i länken:

  Bollnäs
 • Målning / Måleri

  115kvm målning av huset utvändigt i falufärg grå och fönster och knutar i avvikande färg. Huset är två våningar

  Söderhamn
 • Målning / Måleri

  Färdigställa målning av 1 husvägg, vindskivor på hela huset vindskivor på en gäststuga undermålning på 1 hus gavel och längs sidorna, jätte svårt att beskriva ytan.

  Söderhamn
 • Altaner

  Glasa in altan samt isolera golvet.

  Gävle
 • Glasmästare

  Glassa in altan inklusive isolera golv.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Ett radhus på 3 plan ska målas, tapetsering behöver tas bort, hål ska spacklas och alla utrymme ska målas, inklusive några dörrar. Detta gäller 115 kvadrater, det är bland annat sovrum, badrum, kök och vardagsrum.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Måla om ett hus i bef färg

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan