Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Borgholm

Ibland kan det vara krångligt att hitta målare i Borgholm som har tid, lugn vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Det går till så att du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målare som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Målning / Måleri

Västervik

Målning / Måleri

Nybro

Målning / Måleri

Nybro

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Borgholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Borgholm finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Borgholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Borgholm

Det bor 10705 personer i Borgholm och senaste året har 130 personer flyttat från kommunen. I Borgholm fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Borgholm

Johanssons Måleri Öland

Rällavägen 77, Borgholm

0485 - 565579

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Borgholm kommun utgör den norra delen av Öland och har knapt 11000 invånare. Borgholms största arbetsgivare är Borgholms kommun och landstinget. I övrigt är Borgholms näringsliv mest inriktat på turism.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Underhållsmålning fasad .

  Västervik
 • Målning / Måleri

  2 verandor. Rengöring. Skrapning och målning.

  Nybro
 • Målning / Måleri

  Trähus b. 7 l. 12 h. 5 meter. Typ gult grå knuts o bläck stupränner.

  Nybro
 • Målning / Måleri

  Måla kakelplattor i badrum ca 16kvm

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Vi har tänkt att få fasaden ommålad i år och tänkte jämföra offerter. Det är ett hus som är ca 7 meter på högsta punkten och sammanlagt runt 185 kvm fasad. Ställning kommer alltså behövas.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Måla om hela/ delar av huset på Isgatan 24 i Västervik.

  Västervik
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av en fondvägg, ca 9kvm i Bostadsrätt, Kalmar. Tapeter finns:kvalitetstapet ca 70cm bred nonwoven o lim finns 2L Bostik hernia non woven köpt på Hagbloms.

  Kalmar

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan