Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Dals-Ed

Vi matchar din förfrågan mot upp till fem olika målerier som får offerera det jobbet du önskar få hjälp med. De anslutna målarna får möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara din tid och dina pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Mölndal

Målning / Måleri

Götene

Tapet / Tapetsera

Vänersborg

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Dals-Ed. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Dals-Ed finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Dals-Ed som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Dals-Ed

Det bor 4710 personer i Dals-Ed och senaste året har 37 personer flyttat från kommunen. I Dals-Ed fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Dals-Ed kommun har knappt 5000 invånare. Dals-Ed är en del av ekolandskapet Dalsland och erbjuder en miljö med ren luft, rent vatten och rena marker. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ommålning av övre husgavel (ungefär halva gaveln resten är tegel). Byggnadsställning behövs för att komma åt att måla. Ev.

  Mölndal
 • Målning / Måleri

  Omtapetsering av vägg med befintlig strukturtapet och målning av tak med en del skruvhål och missfärgningar. Vardagsrum 445x506 cm, takhöjd 240. Tre fönster finns, en altandörr och en öppning till annat rum.

  Götene
 • Tapet / Tapetsera

  Jag vill tapetsera om hela min lägenhet som är på 79. 9 kvadratmeter

  Vänersborg
 • Målning / Måleri

  Jag önskar att få ommålat i sovrumet med 4 väggar varav 1 fondvägg+ takmålning Jag önskar få målat i vardagsrum 4 väggar varav 1 fondvägg + takmålning Jag önskar få ommålat i hallen 4 väggar samt spackling av tak + målning av det Jag önskar ommålning av kontor 4 väggar Jag önskar få ommålat i kök 2-3 väggar beroende på konsultation på plats.

  Borås
 • Målning / Måleri

  Målning av hyreslägenhet ca 55 kvadratmeter. Kök, hall, vardagsrum, sovrum i Svagt bruten vit.

  Alingsås
 • Målning / Måleri

  Måla o spackla väggar i vardagsrum, hall o sovrum ca75,5 m2

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Målning utvändigt 1 fasadsida inkl sex fönster ca åtta meter till nock totalyta inkl fönster ca 90 kvm

  Mölndal

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan