Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Falkenberg

Ommålning kan vara kostsamt i tid om man gör det själv. Vi hjälper dig att hitta ett bra målarföretag i Falkenberg! Tjänsten går ut på att du blir kontaktad av upp till fem olika målarefirmor som får lämna offert på arbetet. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målare som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Målning / Måleri

Kungsbacka

Fönster / Fönsterrenovering

Kungsbacka

Målning / Måleri

Varberg

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Falkenberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Falkenberg finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Falkenberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Falkenberg

Det bor 40984 personer i Falkenberg och senaste året har 269 personer flyttat in till kommunen. I Falkenberg fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Falkenberg

Ringström & Son, AB Stig

Box 8 Falkenberg

0346 - 10914

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Sverige AB - Falkenberg

Kvekatorpsvägen 14 A Falkenberg

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Falkenbergs kommun

Kommuninformation

Falkenbergs kommun har ca 40400 invånare och är Hallands till ytan största kommun. Falkenberg har en särpräglad charm med kust och sandstränder och en gemytlig stadskärna vid Ätran. Näringslivet är mångsidigt och består av företrädesvis små och medelstora företag.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Måla golvet i lokalen. ca 90-100kvm lätt yta.

  Kungsbacka
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Måla och renovera 6 st fönster och 4 fönster luckor Fönster kitt och måla fönstren som är slitna vitt även fönsterluckorna Även målning och putsning av baksida garage

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Måla ett rum (ca 25 kvadrat)

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av tak och väggar. Taket skall målas vitt på befintligt vita takgips. Väggar skall målas beigea på befintligt vita väggar.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av tak och väggar. Vitt tak på takgips. Befintliga vita väggar skall målas beige.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i ett vardagsrum på ca 35m2. Nuvarande färg vit. Skall målas beige.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Behöver måla om en villa på 136 kvm (ett plan) på kortsidorna är höjden upp till nocken mer som 2-plan dock. Vi vill ha offert på total kostnad inklusive moms. Det behöver tvättas, skrapas o målas.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan