Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Falun

När du behöver ha hjälp av en professionell målare i Falun så kan du använda vår offertförmedling för att hitta olika målare. Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Falun. Du bör använda målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Målning / Måleri

Avesta

Målning / Måleri

Smedjebacken

Målning / Måleri

Hedemora

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Falun. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Falun finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Falun som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Falun

Det bor 56007 personer i Falun och senaste året har 359 personer flyttat in till kommunen. I Falun fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Falun

B O Måleri & Golv AB

Zettergrens väg 10, Falun

023 - 12365

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Mullbacks Måleri och Golv AB

Ingels väg 129, Falun

023 - 15910

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sörängets Blästerservice AB

Söränget 50, Falun

023 - 91201

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Falun kommun i Dalarna har ca 55000 invånare. Faluån rinner rätt igenom staden och delar den i två delaroch på den ena sidan ligger Falu koppargruva som under många århundraden var stadens främsta näringsverksamhet. Idag är även turistnäringen viktig.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp med att måla takfot, ca 14 m2. Huset har övervåning och jag uppskattar att gavelspetsen är på ca 7 m höjd. Hälfen av ytan är tvättad och skrapad under förra sommaren.

  Avesta
 • Målning / Måleri

  Ommålning suterängvilla. stående lockpanel. 110kvm plus altan är oljefärg nu.

  Smedjebacken
 • Målning / Måleri

  Målning av ytterväggar till garage sammanbyggt med huset. Därav 3 väggar. En 10 m lång, en 5 m och en c:a 4 m.

  Hedemora
 • Tapet / Tapetsera

  Hjälp med att tapetsera två små rum

  Falun
 • Målning / Måleri

  Hej. Önskar få en gammal stuga på vår gård ommålad. Det ska vara gammal hederlig Falu Rödfärg, handmålad.

  Falun
 • Målning / Måleri

  Rödfärgning av fasad samt målning av knutar och fönsterkarmar. Tidigare målat 2003. Huset är 1 ½-plan, 15x7 m.

  Leksand
 • Målning / Måleri

  Invändig målning av fönster (12 st i varierande storlek) och balkongdörrar (2 st). Det är lite sprickor i befintlig färg på en balkongdörr, i övrigt är befintlig färg i bra skick och behöver endast bättras på.

  Borlänge

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan