Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Gävle

Vi erbjuder en smidig tjänst för att få kontakt med duktiga målare i Gävle, hur smidigt som helst! Vår offertförmedling matchar utan kostnad din uppdragsbeskrivning med lokala målare som får lämna offert på arbetet. Många målare i Gävle är upptagna och därför sparar du massor av tid genom att låta de som har möjlighet kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Tapet / Tapetsera

Söderhamn

Målning / Måleri

Sandviken

Målning / Måleri

Ockelbo

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Gävle. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gävle finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Gävle som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Gävle

Det bor 95018 personer i Gävle och senaste året har 703 personer flyttat in till kommunen. I Gävle fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Gävle

Forsby Måleri AB

N. Strandgatan 9, Gävle

026 - 651718

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Granlunds Måleri i Gävle-stockholm (u)AB

svengatan 2, Hamrångefjärden

0297-10522 073-

Ändra uppgifter

KH Måleri AB

Förrådsgatan 10, Gävle

026 - 167032

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Sverige AB - Gävle

Box 697, Gävle

026 - 188040

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Gävle kommun

Kommuninformation

Gävle kommun i Gästrikland har ca 93500 invånare och är residensstad i Gävleborgs län. De största arbetsgivarna är kommunen och landstinget och inom tillverkningsindustrin är verkstads- och skogsindustrin de mest framträdande.

Senaste förfrågningar

 • Tapet / Tapetsera

  Vardagsrum 20 m2 + burspråk. Takhöjd 2,75 ca. Många hål Efter tavlor m. m. att fylla igen. Nuvarande tapet,vit papperstapet.

  Söderhamn
 • Målning / Måleri

  Tvätt och målning av grundmålade fönsterfoder och överkanter på altanväggarna på min villa. . Skulle ha målats förra året men då hanns det inte med och sen har den firman gått i konkurs. Det är 8 st överkanter, de varierar i längd, men totalt är det ca 12 meter i längd.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Målning av fritidshus 50kvm, bastu 10kvm, gäststuga 10 kvm och uthus ca 15kvm. Målas med falurödfärg och vita knutar.

  Ockelbo
 • Målning / Måleri

  Ommålning av tvåvåningsvilla + friggebod + lekstuga. Sammanlagd yta med äkta falu rödfärg ca 250 m2. Inkl.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Skrapning och målning av 7 fönster.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Målning av 6st faner innerdörrar från 70-talet

  Hudiksvall
 • Fasad / Fasadrenovering

  Behöver hjälp att laga å måla husgrund på två sidor

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan