Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Gävleborg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Målning / Måleri

Gävle

Målning / Måleri

Sandviken

Målning / Måleri

Sandviken

KOMMUNER I Gävleborg

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Det gäller att måla hela bostad på 126 kvadrat. vardagsrum, sov rum x3 och en lite hall, plan 2 Målning är över tapet om det går, eller om det är bättre ta bort tapet?Kanske bättre att boka in en tid och se vad som skall göras.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  47 radhus skall målas om med 14 fönster på varje hus. Fönsterbleck ska målas om eller alternativt bytas ut till nya lackade vita bleck.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Göra vägg slät (tapet med bubblor) och måla med Rustas färg Soft Feather. Området som ska målas är väggarna vid en rak trapp i ett radhus på två våningar.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Spackla och måla inomhus en villa ca 100 kvm. Gamla tapeter på vägen nu. Vi vill måla övanpå tapeter.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Spackling och målning av tre rum och kök inkl. badrum i ett radhus på 80 kvm.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Väggar vid en rak trapp i radhus, bubbliga tapeter, vill ha slät yta samt att väggar målas i färgen Soft Feather från Rusta.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Rengöring och målning av fritidshus med handhugget timmer.

  Ockelbo

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan