Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Gnosjö

Omfattande måleriarbeten bör du låta du olika proffs sköta. Vi hjälper dig att hitta duktiga målare i Gnosjö! Vi matchar din förfrågan mot upp till fem olika målerier som får offerera det jobbet du önskar få hjälp med. Många målare i Gnosjö är upptagna och därför sparar du massor av tid genom att låta de som har möjlighet kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Målning / Måleri

Värnamo

Målning / Måleri

Värnamo

Målning / Måleri

Aneby

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Gnosjö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gnosjö finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Gnosjö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Gnosjö

Det bor 9556 personer i Gnosjö och senaste året har 10 personer flyttat in till kommunen. I Gnosjö fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Gnosjö

Gnosjö Måleri, AB

Industrigatan 5 Gnosjö

0370 - 91595

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Gnosjö kommun ligger i Småland och har ca 9600 invånare. Huvuddelen av industrin återfinns inom metall- och träindustrisektorerna.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning av ryggåstak med furupanel och sätta dit renoveringstapet på strukturtapet.

  Värnamo
 • Målning / Måleri

  Målning av ryggåstak med furupaneler samt tapetsering och målning av väggar. Golvyta på 65-70m2

  Värnamo
 • Målning / Måleri

  Hej jag behöver måla taket ock väggar i min lägenhet

  Aneby
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera ett sovrum ca 9-10 kvadratmeter. Ena kortsidan består av garderober från golv till tak och dörren in till sovrummet, två hela sidor och en sida med fönster.

  Vaggeryd
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av ett sovrum ca 9 kvadratmeter. Två hela sidor, en sida med standardfönster. En kortsida med garderober och dörr in till sovrummet.

  Vaggeryd
 • Plåtarbete / Takplåt

  Målning av nya grundmålade vindskivor, 2 takkupor, takfotsbrädor, efter tak byte, på en 1 och 1/2 plans fasadtegelkåk från 1956. (skylift). Ett par underskivor skall ersättas.

  Vetlanda
 • Målning / Måleri

  Målning av lägenhet på Tranåskvarnsgatan 6 i Tranås à 72 m2 fördelat på tre rum, hall och kök. Idag vitt överallt som ska bli kulört i olika nyanser. Målades senast för ett par år sedan, grundarbetet då ger ett gott intryck, ett mindre antal skruvpluggar behöver tas bort.

  Tranås

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan