Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Göteborg

När du behöver ha hjälp av professionella målare i Göteborg så kan du använda vår offertförmedling för att hitta målare. Du fyller i ett enkelt formulär med vad du vill ha hjälp med och får sedan maximalt 5 offerter från olika målare. Det fina med tjänsten är att målerifirmorna får jaga dig istället för tvärtom, du sparar förhoppningsvis både pengar och tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Målning / Måleri

Alingsås

Målning / Måleri

Mölndal

Målning / Måleri

Borås

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Göteborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Göteborg finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Göteborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Göteborg

Det bor 513338 personer i Göteborg och senaste året har 6421 personer flyttat in till kommunen. I Göteborg fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Att anlita Målare

I en målares arbetsuppgifter ingår också att förbereda en vägg eller ett annat underlag för målning för att få bästa möjliga hållbarhet. De är även självklart experter på att sätta färg på tillvaron. Men oftast är det just underarbetet som utmärker att en professionell målare har varit där, de vet hur viktigt underarbetet med spackel, slipning och grundfärger är. Det ger en bättre hållbarhet och framförallt ett bra slutresultat. Efter grunden kan sedan ytan målas på olika sätt med eller utan mönster eller tapetseras och för att få ett bra och hållbart resultat är det även viktigt med ett bra materialval.

Att måla en vägg kan se och verka enkelt, men att bredspackla en vägg tar enormt mycket tid och är svårt att få till bra, även mönstrade tapeter och finsnickerier är svårt att få till på ett bra sätt. Det lönar sig ofta att anlita en målare, inte bara för att arbetet blir så himla bra och att det har lång livslängd, det går så mycket snabbare för en målare att bli klar tack vare sin kunskap och verktyg.

En målare kan vara väldigt duktig utan utbildning, kan till och med göra mycket bättre arbete än en utbildad. Till skillnad från många andra hantverkaryrken så behöver man ingen utbildning för att kalla sig målare. Självklart är det bra att vara utbildad, det blir som ett kvitto på att man är de kunskaper som krävs för vad som gäller färgens olika egenskaper, måltekniker och hur målning ska ske för bästa resultat. De flesta målare har en treårig gymnasieutbildning, men man kan även ta en ky- och vuxenutbildningar blivande målare. Det går även att utbilda sig genom att vara lärling. De flesta utbilda målarna är med i branschorganisationen målarmästarna.

Tänk på att alltid begära referenser av målarens tidigare uppdrag. Ring upp dem och fråga hur de tyckte han skötte sig och kolla så det inte fått några problem har uppstått i efterhand.

Det är viktigt att målarfirman är noggrann och vet hur färgen ska hanteras och vilka typer som ska användas var. Det krävs mer kunskap vad man tror för att välja rätt färg och färgsätta på rätt sätt. Det är bra att rådfråga målaren vid val av färg och nyans, de har ofta en bra blick för färger och vet hur det kommer ”kännas” i olika miljöer.

Det finns över 350 olika målerier i Göteborg.

Visar alla Målare i Göteborg

Alucrom AB

Box 8919 Göteborg

010 - 4707300

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

AP Måleri AB

JA Wettergrens gata 4 Västra Frölunda

031 - 891290

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Eklund AB, Okvin

Box 11149 Göteborg

031 - 911343

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Ericsson Måleri AB, Gert

Gullbergs Strandgata 36 C Göteborg

031 - 155565

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Erikson & Ehrman, AB

JA Wettergrens gata 4 Västra Frölunda

031 - 891295

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Måla/tapetsera rum i nybbyggt hus. 2,7m takhöjd måla 2 sovrum a´ 12m2(golvarea) tapetsera 1 sovrum 11m2(golvarea) måla 1 klädkammare 8m2(golvarea)

  Alingsås
 • Målning / Måleri

  Vi behöver hjälpa med målning och en del spackling i 3 olika rum. Rum 1 - Kök/vardagsrum/hall (öppen planlösning) . Köket har ganska lite vägg att måla då det är en öppen planlösning och saknar vägg ut mot vardagsrummet.

  Mölndal
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av sovrum (ca 10 löpmeter) samt målning av tak (ca 12 m2).

  Borås
 • Målning / Måleri

  Måla träfasad. Huset är enplan totalt 126 kvm, krävs ställning då hög takhöjd samt hög krypgrund

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Takmålning och tapetsering av sammanhängande hall och vardagsrum. Rummet har ytterdörr, balkongdörr, tre innerdörrar, två fönster och trapphus till nedervåningen. De gamla tapeterna är till största delen nedrivna förutom över trappan.

  Lysekil
 • Målning / Måleri

  Hej, Vi önskar gärna få hjälp med bredspackling av gipsväggarna i vårt nya attefallshus. Det är ett rum med 22m vägg, takhöjd ca 2,3m. Är detta något ni har möjlighet att hjälpa oss med?

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Vi behöver täcka och måla några synliga gipsskivor. en yta på ungefär 150 cm gånger 250 cm.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan