Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Gotland

Vi erbjuder en smidig tjänst som hjälper dig att få kontakt med duktiga målare i Gotland, hur enkelt som helst! Vår offertförmedling fungerar på det sättet att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målare som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Målning / Måleri

Gotland

Målning / Måleri

Gotland

Målning / Måleri

Gotland

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Gotland. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gotland finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Gotland som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Gotland

Det bor 57259 personer i Gotland och senaste året har 48 personer flyttat in till kommunen. I Gotland fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län
 • Gotlands kommun

Kommuninformation

Gotlands kommun har ca 57000 invånare och bildades 1971 genom en sammanslagning av flera små kommuner på Gotland. Jordbruket är fortfarande en viktig basnäring och dessutom grunden för livsmedelsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Tapetsering av sovrum och vardagsrum totalt ca 45 m2. Eventuellt mindre målningsarbeten.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Måla vindskivor på tre gavlar

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Måla min hall ungefär 10 kvadrat

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Tjärstrykning av ett större hus, ca 65kvm och två mindre hus. Målning av fönster och dörrar, på samtliga hus. Gavlarna på det större huset kräver ngn.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Ca 130 kvm tak inomhus, huset ny byggt så jag vill ha det spacklat o målat. Färg vit.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  40 kvm, målning på tapet. Samma färg undervåning, runt trappen och ett allrum på övervåningen.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Måla om spritputsad fasad

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan