Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Målning / Måleri

Gotland

Målning / Måleri

Gotland

Tapet / Tapetsera

Gotland

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Behöver få innertak och väggar målat i olika rum, relativt låg takhöjd. Det förekommer något hål som behöver spacklas. Tak ca 50-60 kvm.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Målning av 4 st behandlingsrum, Vi ska ha vit färg, avtorkningsbar, Vi plockar själva ned hyllor mm som sitter på väggar. Företaget heter TeamOlmed och finns på Cypressgatan 1B i Visby

  Gotland
 • Tapet / Tapetsera

  Hej Vi vill ha hjälp att tapetsera om ett sovrum i huset. Vi kan eventuellt också tänka oss att måla rummet i stället, så vi är öppna för förslag. Mvh Håkan

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Malining av vardagsrum 20m2

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Målning av ca 100 m2 innertak, takhöjd ca 5 m2 plus ca 30 m2 innervägg. När vädret tillåter kan ytterligare utomhusmålning tillkomma.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Trapphus och hall, jag vill att tapet skarvar inte ska synas.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Spackling och målning av väggar, tak och fönster invändigt i kök hall vardagsrum och tre sovrum i ett hus på 94 kvm. Två rum bredspackling resten spackling för tapetskarvar och hål.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan