Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Målning / Måleri

Gotland

Målning / Måleri

Gotland

Målning / Måleri

Gotland

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Lägenhet 3 rok. 86kvm. Målning alla väggar och tak.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  En friggebod 10kvm som är målad med "fel" färg Nu blekt o sprucken i färgen "ser bräderna under" Jag vill ta bort gammal färg o måla nytt Är det möjligt??Om du är intresserad så kan jag skicka bilder/Solgerd

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Fönstermålning ut o mellan samt omfattningar

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Jag vill ha hjälp med att måla innertaket på nedervåningen i mitt hus, ca 40 kvm. Det är gammal pärlspont (som renoverats) blandad med gamla träplankor.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Vi har en tillbyggnad på ett stall som behöver målas, med Falurödfärg. Jag har grundmålat panelen. Lister runt och dörrarna är ännu obehandlade.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Målningsarbete Halva fasaden + fönsterfoder (putsat kalkstenshus i L-form ca 140 kvm stort hus) samt inomhus måla innertaket i köket (snedtak, öppet upp till nock två våningar). Full byggställning (ej monterad) finns redan på plats i trädgården. Ring gärna 076-8672866 för mer info.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Måla sista strykningen i vardagsrumstak, Jag har försökt, men får det bara randigt. c:a 25 kvadrat.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan