Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Målning / Måleri

Gotland

Tapet / Tapetsera

Gotland

Målning / Måleri

Gotland

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning av köksinredningen, mått i cm:(har mätt så gott jag har kunnat) Antal Antal Antal 57 x 37, 3 st, 70 x 37, 1 st 111 x 57, 1 st 57 x 70, 1 st 85 x 37 1st 116 x 57 1 st 70 x 39 2 st 85 x 49 6 st 227 x 38 2 st Fronter på kökslådor:37 x 12 cm, 8 st Allt bör vitmålas i samma nyans som väggar.

  Gotland
 • Tapet / Tapetsera

  Jag har två bildtapeter som jag vill ha upp på två väggar Väggarna är 290 m breda

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Önskar prisförslag på målning av tapetserat sovrum, ca 10 kvm.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Målning av fönster och fasad på ett 54m²litet gathus i trä.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Har idag köpt en ny lägenhet bestående av 3 rum och kök som vi har planerat för att måla om. Köket har en vägg med tapet och det är då endast 1 vägg i köket som ska målas om, den väggen har 2 fönster där även fönsterkarmar önskas få ommålas. I hallen sitter en tapet och sedan är målat i vitt, den önskar vi ta ner och få en enhetlig färg med hall och vardagsrummet.

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Bredspackling av göasfiberväv väggar ca 35kvm

  Gotland
 • Målning / Måleri

  Målning av putsad (reviterat ) hus. Ca. 150 kvm) i Slite.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan