Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Grästorp

Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Grästorp. Många målare i Grästorp är upptagna och därför sparar du massor av tid genom att låta de som har möjlighet kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Målning / Måleri

Mark

Målning / Måleri

Göteborg

Målning / Måleri

Tanum

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Grästorp. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Grästorp finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Grästorp som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Grästorp

Det bor 5779 personer i Grästorp och senaste året har 81 personer flyttat från kommunen. I Grästorp fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Grästorps kommun i Västergötland har ca 5800 invånare och det är en utpräglad jordbrukskommun. Granne med kommunen ligger hunneberg som är ett platåberg.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Utvändig målning med Falu rödfärg. Tvåvåningshus. C 9x9m.

  Mark
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning av gavelspetsarna på en 1 och en halvplans villa samt målning av fönster som finns där.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Målning av fasad. Byte av dåliga brädor och läkt före målning. 166 m2 utan avräkning för fönster och dörrar men tillägg för ytor under tak och vindskivor med enkel snickarglädje.

  Tanum
 • Målning / Måleri

  Behöver få en betongvägg spacklad och slipad för målning i min lägenhet,

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Jag har ett mindre hus som ska målas om nu i sommar. Huset kommer att vara tvättat, ställning monterad och färg finns redan, Jotun Infinity klassisk vit. Behöver hjälp av 2-3 målare under två-tre dagar med målning då jag har fått återbud av kompisar som initialt skulle ha hjälpt mig.

  Kungälv
 • Målning / Måleri

  2st likadana rum, 4,60x3,20m båda har ett snedtak vid ena väggen samt ett fönster och en balkongdörr. Rummen har ca 15m2 tak (furupanel) var dvs 30m2 totalt, ena är målat och andra omålat. Rummen har ca 22m2 vägg där det idag sitter tapet dvs ca 45m2 vägg totalt.

  Bollebygd
 • Tapet / Tapetsera

  Hello, My Swedish is not that good so I have to take it English if you don't mind :) I would like our wallpapers get removed and make the walls ready to be painted. (We will do the painting) So I would like to take a quotation for it. The house is 180 kvm and has 2 floors.

  Herrljunga

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan