Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Hallstahammar

Kvalitetssäkrade målare i Hallstahammar som du ges möjlighet att komma i kontakt med, det är precis vad målare.se går ut på! Tjänsten går ut på att du blir kontaktad av upp till fem olika målarefirmor som får lämna offert på arbetet. Varför ska du använda tjänsten? För att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också genom att hitta rätt målare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Kungsör

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Hallstahammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hallstahammar finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Hallstahammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Hallstahammar

Det bor 15160 personer i Hallstahammar och senaste året har 48 personer flyttat in till kommunen. I Hallstahammar fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Hallstahammar

Anderssons Måleri AB, Claes

Box 109 Hallstahammar

0220 - 14220

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Hallstahammars kommun

Kommuninformation

Hallstahammars kommun har ca 10300 invånare och sträcker sig från Mälaren i söder till Bergslagens skogar i norr. Hallstahammar är en gammal bruksort

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ett en och en halv plans hus (trä) som behöver målas. Huset är gult med vita foder runt fönster och dörrar, vita knutbrädor och under utskjutande taket. Huset är ca 150 kvm stort.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag bor i en hyreslägenhet sedan 13 år tillbaka tillsammans med en anhörig, där vi har bestämt oss att det är dags att förfina lägenheten. Vårt mål är att bli färdig med totalt 3-4 tak samt 3-4 st väggar ( 3 sovrum och hallen).

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Skulle vilja ha två rum målade/tapitserade. 24 och 12 kvm är rummen. Vad skulle det kosta och när skulle det i så fall kunna göras ?

  Kungsör
 • Målning / Måleri

  Målning av en fasad och en gavel. Souteränghus. Ca 75 kvm.

  Skinnskatteberg
 • Målning / Måleri

  Ta bort tapet och måla nytt i ett rum på ca 15 kvadratmeter. Två dörrar och stort fönster längs en vägg.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning av suterrängvilla, 70 kvm, träpanel, oljelasyr, räcken plus fönstermålning.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Måla inomhus:sovrum, vardagsrum, kök. Inflytt 13 JUNI.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan