Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Halmstad

Omfattande måleriarbeten bör man låta olika proffs sköta. Vi hjälper dig att hitta bra målare i Halmstad! Tjänsten går ut på att du blir kontaktad av upp till fem olika målare som lämnar offert på arbetet. Låt målarfirmorna jaga dig för att få utföra uppdraget och inte tvärtom, du sparar massor av tid och kanske också pengar?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Tapet / Tapetsera

Halmstad

Målning / Måleri

Kungsbacka

Målning / Måleri

Kungsbacka

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Halmstad. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Halmstad finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Halmstad som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Halmstad

Det bor 91824 personer i Halmstad och senaste året har 713 personer flyttat in till kommunen. I Halmstad fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Halmstad

Andersson Björn Måleri

Westmansgatan 9, Halmstad

035 - 212424

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Celander i Halland AB

Svarvaregatan 10, Halmstad

035 - 109000

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Högardh & Son Målerifirma AB

Margaretagatan 8, Halmstad

035 - 105235

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Halmstad AB

Flygaregatan 10, Halmstad

035 - 127040

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Wessman Måleri & Bygg

Mannarp Humlegården 454, Harplinge

073 - 0393920

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Halmstads kommun

Kommuninformation

Halmstads kommun i Halland har ca 90000 invånare. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagandet utvecklas stadigt och turismen frodas. I näringslivet domineras av järn- och stålindustrin, mekanisk verkstadsindustri och textilindustri.

Senaste förfrågningar

 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av en hall med mönstrad William Morris tapet. Tapeter + tapetklister är inhandlat. Hallen är lite över 5 kvm, ca 240cm takhöjd, 3 väggar ska tapetseras och alla väggar har en dörröppning.

  Halmstad
 • Målning / Måleri

  2 st huskroppar a 160kvm som behöver målas invändigt. Även spackling på sina ställen husen ägs av en stiftelse och behöver göras iordning lite. Även golvlister behöver förmodligen målas.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Bredspackling av väggar i liten lägenhet, 1 rum på ca 25m2 + inkl liten hall. Totalt ca 20 meter vägg (höjd 2,6) + ev målning av tak ca 25m2

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Jag behöver hjälp med att spackla skarvarna mellan gipsskivor på nyuppsatt vägg. Det är 10 skarvar ca 220 cm höga + skruvhål.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Vi har en tappa i furu från 90-talet som vi vill ha vitlaserad så att man ändå kan skymta trätt igenom lasyren. Det är en trappa med 13 steg men det ligger en plastmatta på själva trappsteget (ytan man går på) så den ytan skall inte målas. Önskar offert via mail.

  Kungsbacka
 • Tapet / Tapetsera

  Sätta upp en fototapet med 6 vården. Underlag är en ny tapet.

  Halmstad
 • Målning / Måleri

  Min fars lägenhet i Åsa behöver målas. En tvårummare på 52 m2. Vardagsrummet, sovrummet, hallen och delar av köket.

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan