Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Härjedalen

Du borde låta duktiga målare ta hand om dina måleriproblem. Vi hjälper dig på vägen genom att sätta dig i kontakt med lokala målerifirmor. Du kommer att kunna ta emot maximalt 5 olika offerter från lokala målerifirmor helt utan kostnad. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målare som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Målning / Måleri

Krokom

Målning / Måleri

Östersund

Målning / Måleri

Östersund

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Härjedalen. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Härjedalen finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Härjedalen som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Härjedalen

Det bor 10420 personer i Härjedalen och senaste året har 131 personer flyttat från kommunen. I Härjedalen fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Härjedalens kommun

Kommuninformation

Härjedalens kommun bildades 1974 och är till ytan en av Sveriges största kommuner. Det bor ca 10600 invånare här och turismen är den viktigaste näringen i kommunen, mycket beroende på skidanläggningarna som finns där.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Jag representerar bostadsrättsföreningen färgaren i Nälden. Vi planerar att måla om vårt fastighetsbestånd som omfattar 8 st parhus samt 3 st carportsbyggnader.

  Krokom
 • Målning / Måleri

  Målning av två sovrum inkl förarbete (spackling och slipning slängsmed tidigare golvlist och utrymme där det varit garderober)

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Ommålning av Friggebod samt en del trädetaljer på tillhörande villa, vindbräder mm. Friggeboden är normalstor och har ett fönster och en dörr (dörren skall inte målas om) På gaveln av huset är övre delen i trä, c:a 10 m2 plus vindbräderna 10 - 12 m

  Östersund
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera ett sovrum på ca 14m2 med mycket högt i tak.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Spackling av tre nybyggda väggar (inte fullstora väggar). Spackling där ett gammla proppskåp bytts till ett mindre (hål i väggen). Spackling längst ner mot golvet där el dragits (handlar om ca 2 m).

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Intresserad av offert på fasadmålning villa samt garage i Odensala. Vill även byta till liggande panel på garaget om möjligt.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning ca 215 kvm. 1,5 plans villa med vidbyggt garage. Skrapning.

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan