Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Hedemora

Om du behöver komma i kontakt med målare i Hedemora så har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi matchar din förfrågan mot upp till fem olika målerier som får offerera det jobbet du önskar få hjälp med. Det smarta med tjänsten är att målerifirmorna får jaga dig istället för tvärtom, du sparar förhoppningsvis både din tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Målning / Måleri

Borlänge

Målning / Måleri

Borlänge

Målning / Måleri

Orsa

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Hedemora. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hedemora finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Hedemora som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Hedemora

Det bor 15162 personer i Hedemora och senaste året har 31 personer flyttat från kommunen. I Hedemora fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Hedemora

Ericssons Måleri i Hedemora AB, Lars

Box 96, Hedemora

0225 - 12542

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Hedemora är Dalarnas äldsta stad och vackert belägen strax intill södra Dalälven. Det bor ca 15200 invånare och kommunen har en tradition inom verkstads och stålindustrin som dominerar i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ytterväggar , Fasadmålning hus och garage

  Borlänge
 • Målning / Måleri

  Hej! Vi ska byta fasad på ett trähus med förmålade brädor och därefter behöver huset slutmålas.

  Borlänge
 • Målning / Måleri

  Hej, jag har ett sort hus i Lindorna med tillhörande längor som behöver lite kärlet (rödfärg). Jag är intresserad av att få en offert. I förstahand på huset och fönster.

  Orsa
 • Målning / Måleri

  Måla tak och väggar samt runt fönster. Måla lister i två rum. Vitt

  Ludvika
 • Målning / Måleri

  Vi vill ha en offert på att måla väggar, golv och tak i en källare. Det är tre rum (varav ett är tvättstugan) och det är betong överallt idag. Vissa golv och väggar är målade, men taken är omålade.

  Borlänge
 • Målning / Måleri

  Tvåvånings bostadshus i trä med källare. Huset används som fritidshus året om. Senast ommålat för ca.

  Smedjebacken
 • Målning / Måleri

  Renovering/målning av ca 25 fönster och målning av 4 dörrar

  Leksand

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan