Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Hylte

När du behöver komma i kontakt med olika målare i Hylte så har vi passande tjänst för dig! Tjänsten går ut på att du blir kontaktad av upp till fem olika målare som lämnar offert på arbetet. De anslutna målarna får möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara din tid och dina pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Halmstad

Målning / Måleri

Kungsbacka

Målning / Måleri

Varberg

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Hylte. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hylte finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Hylte som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Hylte

Det bor 10201 personer i Hylte och senaste året har 100 personer flyttat från kommunen. I Hylte fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Hylte kommun

Kommuninformation

Hylte kommun belägen i både Halland och Småland har ca 10200 invånare. Hylte kommun är ett resultat av kommunsammanslagningen 1974 då kommunerna Hyltebruk, Torup och Unnaryds kommun slogs samman. Det är en småföretagarkommun, och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Bredspackla betongväggar i en lägenhet på ca 45kvm.

  Halmstad
 • Målning / Måleri

  Vi vill ha målat 25 fönster och 3 dörrar. Önskar offert. Lars Bergland Gamla Kyrkstigen 21 Särö.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Ommålning av 2 sidor på vårt Fritidshus

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar från vit till ljusbeige. Lägenhet på 62kvm. Badrum och kök ska ej målas.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Nikotinskadad lägenhet sen 10 år tillbaks, ca 80kvm. Nikotin på strukturtapet, lister mm. Vet ej om man kan måla över dessa med spärrfärg eller om det behöver bytas helt.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Måla om uterummet, ca 20 kvm. Rökskadat där av behov av täckfärg bla. Vi står för endast färg, samt kommer ha bortplockade möbler/ inredning.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av väggarna 4 rum cirka 110 kvadratmeter vägg

  Varberg

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan