Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Jämtland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Målning / Måleri

Krokom

Målning / Måleri

Östersund

Målning / Måleri

Östersund

KOMMUNER I Jämtland

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Jag representerar bostadsrättsföreningen färgaren i Nälden. Vi planerar att måla om vårt fastighetsbestånd som omfattar 8 st parhus samt 3 st carportsbyggnader.

  Krokom
 • Målning / Måleri

  Målning av två sovrum inkl förarbete (spackling och slipning slängsmed tidigare golvlist och utrymme där det varit garderober)

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Ommålning av Friggebod samt en del trädetaljer på tillhörande villa, vindbräder mm. Friggeboden är normalstor och har ett fönster och en dörr (dörren skall inte målas om) På gaveln av huset är övre delen i trä, c:a 10 m2 plus vindbräderna 10 - 12 m

  Östersund
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera ett sovrum på ca 14m2 med mycket högt i tak.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Spackling av tre nybyggda väggar (inte fullstora väggar). Spackling där ett gammla proppskåp bytts till ett mindre (hål i väggen). Spackling längst ner mot golvet där el dragits (handlar om ca 2 m).

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Intresserad av offert på fasadmålning villa samt garage i Odensala. Vill även byta till liggande panel på garaget om möjligt.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning ca 215 kvm. 1,5 plans villa med vidbyggt garage. Skrapning.

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan