Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Järfälla

Vi erbjuder en smidig tjänst för att få kontakt med duktiga målare i Järfälla, hur smidigt som helst! Du fyller i ett enkelt formulär med vad du vill ha hjälp med och får sedan maximalt 5 offerter från olika målare. Du bör använda målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Målning / Måleri

Stockholm

Målning / Måleri

Täby

Tapet / Tapetsera

Stockholm

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Järfälla. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Järfälla finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Järfälla som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Järfälla

Det bor 66130 personer i Järfälla och senaste året har 916 personer flyttat in till kommunen. I Järfälla fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Järfälla

Erikssons Måleri AB, Georg

Teknikvägen 117, Järfälla

08 - 58018881

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Wik AB, Målerifirma Ingemar

Bodaängsvägen 26, Järfälla

08 - 58357805

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Järfälla kommun som ligger i Stockholms län har va 64300 invånare. Järfälla har en intressant historia då kommunen varit bebodd sedan stenåldern och på medeltiden löpte ett flertal viktiga färdvägar genom Järfälla. Näringslivet är inriktat främst på handels- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Jag önskar hjälp att måla om väggarna i ett rum om c:a 2,7*4,2 m. Arbetet behöver ske under v. 46.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Målning av 3 rum, en 20 kvm, en 12 kvm och en 8 kvm. (Det är nyproduktion och helt nytt så enkelt att måla över det vita)

  Täby
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera vardagsrum 19 kvm + fondvägg i kök

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Vill måla väggarna på vårt vardagsrum, det är en gammal ljus tapet vi har från förra hyresgäster. Ett par hål att täcka över. Vår önskan är att måla i ljusgrått.

  Södertälje
 • Målning / Måleri

  Målning av tre sovrum på ett tun i rudboda. Det ska målas vitt.

  Lidingö
 • Målning / Måleri

  Jag behöver ommålning av i princip samtliga väggar i min nya lägenhet. Lägenheten är en 5-rummare på 140 kvm över två våningar. De flesta befintliga väggar är tapetserade.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Påbörjat spackla men insåg att det var inget för mig :l har ett sovrum på 35 kvm grovt räknat (inklusive fönster och dörr). Behöver bara hjälp med bredspacklingen och slipandet, så att jag kan måla själv.

  Sigtuna

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan