Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Kalmar

Första steget när du skall anlita en målare i Kalmar är att faktiskt hitta en proffsig målerifirma. Vi hjälper dig med just det! Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Kalmar. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målare som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Målning / Måleri

Västervik

Målning / Måleri

Västervik

Målning / Måleri

Västervik

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Kalmar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kalmar finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Kalmar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Kalmar

Det bor 62797 personer i Kalmar och senaste året har 427 personer flyttat in till kommunen. I Kalmar fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Kalmar

Hagblom AB, Herb.

Box 812 Kalmar

0480 - 442818

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Hagbloms Måleri I Kalmar AB

Box 812 Kalmar

0480 - 442810

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kittel & Rydqvist Måleri AB

Fröbergsgatan 4a Kalmar

0480 - 30754

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Målab Måleri i Kalmar AB

Amerikavägen 9 Kalmar

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Måleriservice Andreason & Persson AB

Fatabursvägen 19 A Kalmar

0480 - 17211

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kalmar kommun ligger i Småland och har ca 61600 invånare. Kalmar är en stad med ett historiskt förflutet och kan därför visa upp en mängd historiska minnesmärken. Majoriteten av kommunens anställda verkar inom tjänste- och servicenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Jag har en gammal villa som dels behöver fixas i fasaden, målas och dels lagas då det är sprickor i fasad. Behöver även hjälp med att måla köket och om det går sätta kakel. Har allt material.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp med målning i samband med inflytt i ett hus. Målning av en hall med bröstpanel (panel målas ej), väggar vid trapp, samt två sovrum. Eventuellt ytterligare ett sovrum.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Behöver hjälp med spackling i två sovrum.

  Västervik
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera 1 vardagsrum med 3 väggar med 1 fönstervägg

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Behöver målas en matsal. Båda vägger och tak. 6meter lång, 360 brett, 240 hög.

  Nybro
 • Målning / Måleri

  Kitta och måla 8 st 2+1 fönster med spröjs

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Målning av gavlar. Kedjehus.

  Kalmar

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan