Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Kalmar

Första steget när du skall anlita en målare i Kalmar är att faktiskt hitta en proffsig målerifirma. Vi hjälper dig med just det! Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Kalmar. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målare som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Rivning

Västervik

Golvläggning

Västervik

Målning / Måleri

Västervik

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Kalmar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kalmar finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Kalmar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Kalmar

Det bor 62797 personer i Kalmar och senaste året har 427 personer flyttat in till kommunen. I Kalmar fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Kalmar

Hagblom AB, Herb.

Box 812 Kalmar

0480 - 442818

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Hagbloms Måleri I Kalmar AB

Box 812 Kalmar

0480 - 442810

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kittel & Rydqvist Måleri AB

Fröbergsgatan 4a Kalmar

0480 - 30754

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Målab Måleri i Kalmar AB

Amerikavägen 9 Kalmar

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Måleriservice Andreason & Persson AB

Fatabursvägen 19 A Kalmar

0480 - 17211

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kalmar kommun ligger i Småland och har ca 61600 invånare. Kalmar är en stad med ett historiskt förflutet och kan därför visa upp en mängd historiska minnesmärken. Majoriteten av kommunens anställda verkar inom tjänste- och servicenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Rivning

  Riva garderob:längd 3,125 m, djup 0,575 m, höjd 0,240 m Mvh.

  Västervik
 • Golvläggning

  Lägga golv i 3 rum plus hall, totalt 54 kvm. Vardagsrummet har parkettgolv och där nytt golv ska läggas över. Hallen har inget golv och golv ska läggas.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Köpt precis en lgh som är tom. Total yta som renoveringen avser är 53 kvm. Tapeter finns i alla rum som ska målas alternativt lägga renoveringsgips och målas.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Villa, 5 rok, 114 m2. Fördelat på avlång hall, ett tomt kök och L-format vardagsrum i bottenvåning samt allrum och 2 sovrum med snedväggar i ovanvåningen. Inga våtutrymmen eller dörrblad ska åtgärdas.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Tapetsering ett sovrum spackla väggarna

  Oskarshamn
 • Målning / Måleri

  Hej! Spackling av gipsväggar och tak, nybyggt garage 47m2,

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Vi behöver måla cirka 4väggar i ett rum på 20kvm ungefär och 3väggar i ett rum på 15kvm ungefär. Vi bor i en lägenhet på 62kvm. Alla väggar har hål som måste spacklas.

  Oskarshamn

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan