Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Karlsborg

Ommålning kan vara kostsamt i tid om man gör det själv. Vi hjälper dig att hitta ett bra målarföretag i Karlsborg! Vår offertförmedling matchar utan kostnad din uppdragsbeskrivning med lokala målare som får lämna offert på arbetet. Många målare i Karlsborg är upptagna och därför sparar du massor av tid genom att låta de som har möjlighet kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Målning / Måleri

Göteborg

Tapet / Tapetsera

Mölndal

Målning / Måleri

Mariestad

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Karlsborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlsborg finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Karlsborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Karlsborg

Det bor 6768 personer i Karlsborg och senaste året har 32 personer flyttat från kommunen. I Karlsborg fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Karlsborg

Holgerssons Måleri

Vetevägen 6, Karlsborg

0505 - 12440

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Karlsborg har ett mycket vackert läge invid Göta Kanal och Vätterns strand i den nordöstra delen av Västra Götalands län. Det bor ca 6800 invånare i kommunen och det finns rikligt med sjöar och stora orörda naturområden för rekreation.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Hej Jag behöver hjälp med målning inne i huset som är 136 kvm Det kan behövas lite spackla om det finns hål på väggarna Jag har tillträde till huset 1 december i år Jag behöver en offert hur mycket det kostar och hur mycket det tar tid Mvh Saida

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av en vägg på 10 kvadratmeter. Postertapet

  Mölndal
 • Målning / Måleri

  Iordningställande av målning på 5 st. balkongräcken och 5 st. trappräcken hos en bostadsrättsfärening i centrala Mariestad

  Mariestad
 • Målning / Måleri

  Målning tak, spackling vägg och uppsättning av befintlig tapet. Rum 10m2 med snedtak och takkupa.

  Partille
 • Målning / Måleri

  Måla om kök c:a 15 m2;tak väggar, köksskåp (ej luckor) lister måla om 1-4 sovrum c:a 8-12 m2, tak, väggar, lister spackling av sprickor, skruvhål, tapetskarvar mm före målning i kök och alla sovrum, i två av sovrummen kan även bredspackling krävas

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Jag behover en målare person for att målar inomhus.

  Lilla Edet
 • Målning / Måleri

  Ta bort tappet och måla om även spakla i igen hål

  Ale

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan