Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Karlshamn

När du behöver komma i kontakt med olika målare i Karlshamn så har vi passande tjänst för dig! Så här fungerar det, du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. Man använder målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Ronneby

Målning / Måleri

Karlshamn

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Karlshamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlshamn finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Karlshamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Karlshamn

Det bor 31126 personer i Karlshamn och senaste året har 225 personer flyttat in till kommunen. I Karlshamn fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Karlshamn

Mattsson AB, Målerifirma Curt

Hantverkaregatan 55 Karlshamn

0454 - 31208

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Måleribolaget i Karlshamn AB

Jannebergsvägen 9 Karlshamn

0454 - 18400

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Sverige AB - Karlshamn

Munkahusvägen 32 Karlshamn

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Hjälp att få bort förmodligen limfärg på tak i lägenhetshall. Färgen lossnar i flagor. Samt målning av taket efter detta (vit färg).

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning eller tapetsering av vindsrum med snedtak. Underlaget är spånskivor. Inget horisontellt tak finns och högsta takhöjden är 1,7 m.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Har ett fönster utsprång ca 6-7 meter upp från ett sluttande underlag, önskar hjälp med att måla fönsterbrädorna. Storleken är cirka 1600×1600×220. Mvh Stefan Lindborg

  Karlshamn
 • Målning / Måleri

  Utvändig ommålning av 4 fönster på övervåning i 1,5-plansvilla. Fönsterna är röda i dagsläget och ska bli vita. Lift eller ställning behövs.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar och tak i lägenhet på 35 kvm (vitt)

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning av fasad på tvåvåningsvilla. Två tredjedelar är tegel och ska inte målas. Resten är träfasad på en utbyggnad.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Ommålning av balkongräcke i trä med 7 st stolpar i metall som håller upp överliggaren balkongräcket är ca 7 m

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan