Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Köping

Kvalitetssäkrade målare i Köping som får möjlighet att komma i kontakt med dig, det är precis vad målare.se går ut på! Målare.se är en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på måleriarbetet som skall utföras. Du bör använda målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Tapet / Tapetsera

Västerås

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Västerås

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Köping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Köping finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Köping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Köping

Det bor 24868 personer i Köping och senaste året har 58 personer flyttat in till kommunen. I Köping fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Köping

Forsberg & Hansson Måleri AB

Arbmansväg 13 B Köping

0221 - 18748

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

KAK Måleri HB

Box 2018 Köping

0221 - 12700

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Persson AB, Målerifirma Olle

Schenströmsgatan 4 Köping

0221 - 14975

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Köpings kommun

Kommuninformation

Köpings kommun ligger i Västra Mälardalen med flera stora städer runt omkring och har ca 24700 invånare. Det finns en stark industritradition med ex.vis företag som Volvo Powertrain. I Köping finns också en av Sveriges största insjöhamnar.

Senaste förfrågningar

 • Tapet / Tapetsera

  Vi behöver tapetsera om ett sovrum på ca 15 kvm.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Fasenden på nybyggd hus som är mellanstryken. Husets dimensioner 12mx7. 9m Husets höjd är 8. 4 till taknock och 6. 4 till takfot. Huset har sadeltak med med 27graders lutning.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Bostads AB Mimer i Västerås har beställt en balkongmålning på min balkong tillh. till min hyreslägenhet. Jag önskar att ni kontaktar mig!

  Västerås
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera vardagsrum, kök och hall. Väggarna är förberedda för tapetsering.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Har en hall som jag skulle vilja få ommålad

  Köping
 • Målning / Måleri

  Måla tak och tapetsera, delvis i trapp. Tak ca 3. 5 m x 5 m. Tapetsera vägg över trapp 3 5 m x 2. 4 m och vägg ca 5m x 2. 4 m, med ett fönster.

  Hallstahammar
 • Målning / Måleri

  Jag undrar vad det skulle kosta att få min altan oljad

  Sala

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan