Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Köping

Kvalitetssäkrade målare i Köping som får möjlighet att komma i kontakt med dig, det är precis vad målare.se går ut på! Målare.se är en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på måleriarbetet som skall utföras. Du bör använda målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Målning / Måleri

Sala

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Fagersta

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Köping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Köping finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Köping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Köping

Det bor 24868 personer i Köping och senaste året har 58 personer flyttat in till kommunen. I Köping fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Köping

Forsberg & Hansson Måleri AB

Arbmansväg 13 B Köping

0221 - 18748

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

KAK Måleri HB

Box 2018 Köping

0221 - 12700

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Persson AB, Målerifirma Olle

Schenströmsgatan 4 Köping

0221 - 14975

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Köpings kommun

Kommuninformation

Köpings kommun ligger i Västra Mälardalen med flera stora städer runt omkring och har ca 24700 invånare. Det finns en stark industritradition med ex.vis företag som Volvo Powertrain. I Köping finns också en av Sveriges största insjöhamnar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Hej, Jag ska skriva på ett köpekontrakt för detta hus:https://www. hemnet. se/bostad/villa-2rum-hallby-sala-kommun-hallby-152-19757236 Vad kan det kosta att måla om huset inklusive uthus i form av förråd, gästhus och garage?Bra och hållbar färg önskvärt.

  Sala
 • Målning / Måleri

  Målning av matrum, uppskattningsvis en yta på 40 kvm bestående av 2 väggar samt en fönstervägg med element.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Ut tom hus fasad målning med tillbehör

  Fagersta
 • Målning / Måleri

  Hus fasad målning, ett helt hus

  Fagersta
 • Målning / Måleri

  Målning av fram och baksida av övre våning på kedjehus fasad.

  Fagersta
 • Målning / Måleri

  Målning av övre delen på ett kedjehus fram/baksida. (Nås ej med stege)

  Fagersta
 • Renovera lägenhet

  Sovrum. Golv, väggar (tapetsering) och tak. Ca 15 kvadrat.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan