Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Kristinehamn

När det är dags ommålning hemma är det en professionell målare i Kristinehamn du behöver. Vi hjälper dig att hitta en! Vår offertförmedling fungerar så att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målare som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Karlstad

Målning / Måleri

Karlstad

Målning / Måleri

Filipstad

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Kristinehamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kristinehamn finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Kristinehamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Kristinehamn

Det bor 23860 personer i Kristinehamn och senaste året har 155 personer flyttat från kommunen. I Kristinehamn fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Kristinehamn

Anderssons Måleri Eftr.,Tage

Mariestadsvägen 21 Kristinehamn

0551 - 10075

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bro Måleri i Kristinehamn AB

Sibbesvägen 12 Kristinehamn

0550 - 411024

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Värmlands län
 • Kristinehamn kommun

Kommuninformation

Kristinehamns kommun i Värmland har ca 24 000 invånare och ligger naturskönt vid Vänerns strand. Kristinehamns utveckling startade med järnverk och hamn och var man än bor i kommunen har man närhet till natur och vatten.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Hejsan, målning av 2st normalstora sovrum samt måla om en trapp inomhus från mörkt till ljust. Önskar att arbetet påbörjas 2:e November. Tack på förhand

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Vill få uppskattad tid och kostnad för att Vitmåla ca 80 kvadratmeter furu innertak

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Måla mitt hus 79 mt det ligger i Filipstad

  Filipstad
 • Målning / Måleri

  Måla tak i kök vardagsrum och hall även väggar och lister

  Kristinehamn
 • Målning / Måleri

  Ca 70 kvadratmeter ytmålning och uppfräschning av samma kulör av färg på väggar. Spackla en del borrade hål och borttagning av en garderob där det ska målas bakom.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Måla om en stor panel som sitter högst upp på fasaden på en butik. Detta då färgen idag har börjat flagna och behöver slipas och målas om. Detta helt eller delvis.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Arbetet omfattar erforderligt underarbete och målning av utsidan av två ytterdörrar med karm, en entrédörr från Bor och en från SnickarPer. Kulören är S4050-R. Dörrarna är 13 år gamla, utan skador.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan