Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Krokom

Omfattande måleriarbeten bör du låta du olika proffs sköta. Vi hjälper dig att hitta duktiga målare i Krokom! Så här fungerar det, du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. Din tid är förmodligen värdefull så varför slösa den på att jaga målerifirmor som inte har tid att åta sig ditt uppdrag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Tapet / Tapetsera

Östersund

Målning / Måleri

Östersund

Målning / Måleri

Härjedalen

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Krokom. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Krokom finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Krokom som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Krokom

Det bor 14484 personer i Krokom och senaste året har 75 personer flyttat in till kommunen. I Krokom fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Krokoms kommun

Kommuninformation

Krokoms kommun är en till ytan ganska stor kommun, arean är 6211 kvadratkilometer och med stor variation i klimat, natur och befolkningsstruktur. Det bor ca 14300 invånare i kommunen och näringslivet domineras av jordbruk.

Senaste förfrågningar

 • Tapet / Tapetsera

  Förbereda underlag för tapetsering. Tapetsera vardagsrum och hall. Måla innertaket i dessa rum.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Min etta på 42 m² behöver målas om. Väggar och tak i hela lägenheten förutom toan. Väggarna behöver spacklas en del.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  En 44 kvadratmeter stor stuga vill jag ha målad med falu alkryd färg utomhus

  Härjedalen
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera ett mindre sovrum ca 12 kvadrat. Har tapet rullarna hemma.

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Borsta och måla fasad och foder och vindskivor på c:a 40 m2 vägg enplan c:a 4 m högt hus. Svart Falurödfärg fasad 2 stora hinkar finns samt foder och vindskivor falu röd foderfärg röd beställd 3 l.

  Härjedalen
 • Innervägg

  Jag behöver tapetsering och målning på tak på en 69 km lägenhet

  Östersund
 • Målning / Måleri

  Hjälp med att blästring huset ca 150 kvadratmeter vägg

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan