Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Kungsbacka

Första steget när du skall anlita en målare i Kungsbacka är att faktiskt hitta en proffsig målerifirma. Vi hjälper dig med just det! Du fyller enkelt i ett formulär med vad du vill ha hjälp med och får sedan maximalt fem offerter från olika målare. Genom målare.se står ett stort antal företag redo att hjälpa dig med arbetet. Hur enkelt och smidigt som helst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Kungsbacka

Målning / Måleri

Varberg

Målning / Måleri

Varberg

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Kungsbacka. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kungsbacka finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Kungsbacka som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Kungsbacka

Det bor 74810 personer i Kungsbacka och senaste året har 1087 personer flyttat in till kommunen. I Kungsbacka fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Kungsbacka

Måleriservice i Kungsbacka AB

Hantverksgatan 30 Kungsbacka

0300 - 15937

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Kungsbacka kommun

Kommuninformation

Kungsbacka kommun ligger i landskapet Halland och är den nordligaste kommunen i Hallands län. Residensstaden är Halmstad och det bor totalt ca 72600 invånare i kommunen. Vad det gäller näringslivet är det många som pendlar till Göteborg, annars är det service- och tjänstenäringar som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Vi vill ha målat 25 fönster och 3 dörrar. Önskar offert. Lars Bergland Gamla Kyrkstigen 21 Särö.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Ommålning av 2 sidor på vårt Fritidshus

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar från vit till ljusbeige. Lägenhet på 62kvm. Badrum och kök ska ej målas.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Nikotinskadad lägenhet sen 10 år tillbaks, ca 80kvm. Nikotin på strukturtapet, lister mm. Vet ej om man kan måla över dessa med spärrfärg eller om det behöver bytas helt.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Måla om uterummet, ca 20 kvm. Rökskadat där av behov av täckfärg bla. Vi står för endast färg, samt kommer ha bortplockade möbler/ inredning.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av väggarna 4 rum cirka 110 kvadratmeter vägg

  Varberg
 • Fastighetsskötsel

  Skrapa bort gammal färg, tvätta rent och måla ca 110 kvm.

  Hylte

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan