Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Kungsör

När det är dags ommålning hemma är det en professionell målare i Kungsör du behöver. Vi hjälper dig att hitta en! Målare.se är en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på måleriarbetet som skall utföras. Enkelheten, bekvämligheten och stor besparing av tid är begrepp som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Kungsör

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Kungsör. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kungsör finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Kungsör som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Kungsör

Det bor 8085 personer i Kungsör och senaste året har 27 personer flyttat från kommunen. I Kungsör fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Kungsör

Jörgen & Kjells Måleriservice i Kungsör AB

Box 113 Kungsör

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Pettersson & Söner Måleri AB, Åke

Box 4 Kungsör

0227 - 10274

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Kungsörs kommun

Kommuninformation

Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner med cirka 8 200 invånare. Huvudorten har ett högt läge med bebyggelse som sträcker sig ner mot Arbogaån och Mälaren. Den klart största arbetsgivaren är offentliga sektorn som sysselsätter nästan hälften av alla förvärvsarbetare.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ett en och en halv plans hus (trä) som behöver målas. Huset är gult med vita foder runt fönster och dörrar, vita knutbrädor och under utskjutande taket. Huset är ca 150 kvm stort.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag bor i en hyreslägenhet sedan 13 år tillbaka tillsammans med en anhörig, där vi har bestämt oss att det är dags att förfina lägenheten. Vårt mål är att bli färdig med totalt 3-4 tak samt 3-4 st väggar ( 3 sovrum och hallen).

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Skulle vilja ha två rum målade/tapitserade. 24 och 12 kvm är rummen. Vad skulle det kosta och när skulle det i så fall kunna göras ?

  Kungsör
 • Målning / Måleri

  Målning av en fasad och en gavel. Souteränghus. Ca 75 kvm.

  Skinnskatteberg
 • Målning / Måleri

  Ta bort tapet och måla nytt i ett rum på ca 15 kvadratmeter. Två dörrar och stort fönster längs en vägg.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning av suterrängvilla, 70 kvm, träpanel, oljelasyr, räcken plus fönstermålning.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Måla inomhus:sovrum, vardagsrum, kök. Inflytt 13 JUNI.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan