Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Laholm

Kvalitetssäkrade målare i Laholm som får möjlighet att komma i kontakt med dig, det är precis vad målare.se går ut på! Det går till så att du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. De anslutna målarna ges möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Målning / Måleri

Kungsbacka

Fönster / Fönsterrenovering

Kungsbacka

Målning / Måleri

Varberg

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Laholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Laholm finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Laholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Laholm

Det bor 23377 personer i Laholm och senaste året har 45 personer flyttat in till kommunen. I Laholm fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Laholm

Sandå Sverige AB - Laholm

Industrigatan 3 Laholm

0430 - 12590

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Laholms kommun

Kommuninformation

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Kommunen gränsar med Skåne och Småland och där bor ca 23200 invånare. Vad det gäller näringslivet så har jordbruket har fortfarande en viktig roll, betydligt större än i riket. En annan betydelsefull faktor är de över 700 småföretagen, som utgör ryggraden i kommunens näringsliv.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Måla golvet i lokalen. ca 90-100kvm lätt yta.

  Kungsbacka
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Måla och renovera 6 st fönster och 4 fönster luckor Fönster kitt och måla fönstren som är slitna vitt även fönsterluckorna Även målning och putsning av baksida garage

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Måla ett rum (ca 25 kvadrat)

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av tak och väggar. Taket skall målas vitt på befintligt vita takgips. Väggar skall målas beigea på befintligt vita väggar.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av tak och väggar. Vitt tak på takgips. Befintliga vita väggar skall målas beige.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i ett vardagsrum på ca 35m2. Nuvarande färg vit. Skall målas beige.

  Varberg
 • Målning / Måleri

  Behöver måla om en villa på 136 kvm (ett plan) på kortsidorna är höjden upp till nocken mer som 2-plan dock. Vi vill ha offert på total kostnad inklusive moms. Det behöver tvättas, skrapas o målas.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan