Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Linköping

Första steget när du skall anlita en målare i Linköping är att hitta ett proffsigt måleri. Vi hjälper dig med just det! Det går till så att du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. Varför ska du använda tjänsten? Jo för att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Målning / Måleri

Norrköping

Målning / Måleri

Linköping

Målning / Måleri

Motala

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Linköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Linköping finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Linköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Linköping

Det bor 146422 personer i Linköping och senaste året har 1726 personer flyttat in till kommunen. I Linköping fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Linköping

Blomberg Målare AB, Lars

Strandgt. 2, Linköping

013 - 101634

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Franssons Måleri AB, Bröderna

Alvastragatan 2 D, Linköping

013 - 142324

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Gothia Måleri AB

Raelstorp Ryttartorpet, Linköping

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Lidmans Måleri AB

Skogslyckegatan 43, Linköping

013 - 311085

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Linköpings Måleritjänst AB

Box 9089, Linköping

013 - 178055

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Linköpings kommun

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Liten trerummare på 63 kvm, måla om invändigt.

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Målning i ett hus inför inflyttning dvs huset kommer att vara tomt. Två våningar, totalt ca 115 kvm (vardagsrum, kök, trappa, 4 sovrum varav 2 större och 2 mindre, hall). Tapeter just nu, önskar målat istället, samma färg överallt.

  Linköping
 • Målning / Måleri

  Önskar få målning av balkong utförd

  Motala
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning. Stående träpanel. 1 1/2 plan s. k KBhus F. n barkbrun lasyrfärg 4 sidor

  Linköping
 • Målning / Måleri

  Skrapning, oljning av trärent, grundmålning, målning av fyra förrådsbodar i anslutning till tegelfasad. Således tre sidor om ca 2,5 meters bredd, höjd 2,5 - 3 meter samt undersida takfot. Avgår en dörr och ett fönster, det senare aluminium.

  Linköping
 • Målning / Måleri

  Nyförvärvat hus om ca 190kvm det mesta original från 1986. Både väggar tak och uterum behöver målas om med start ca v 32

  Finspång
 • Målning / Måleri

  20 kvm vardagsrum Spackling av väggar, målning av tak Ytterväggen har fönster Inom 3mån Vi tänkte riva gamla tapeten själva.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan