Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Lund

Om du behöver komma i kontakt med målare i Lund så har vi den perfekta tjänsten för dig! Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Lund. Genom målare.se står ett stort antal företag redo att hjälpa dig med arbetet. Hur smidigt och enkelt som helst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Målning / Måleri

Hässleholm

Målning / Måleri

Lund

Målning / Måleri

Burlöv

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Lund. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lund finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Lund som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Lund

Det bor 110332 personer i Lund och senaste året har 1341 personer flyttat in till kommunen. I Lund fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Lund

Dahlqvist Måleri AB, Gustaf

Höstbruksvägen 12 D Lund

046 - 307080

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Jönsson I Lund AB, Målerifirman Karl Fr.

Maskinvägen 7 Staffanstorp

046 - 259850

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Målaren i Lund, Firma

Slåttervägen 9 D Lund

046 - 141306

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Sverige AB - Lund

Kalkstensvägen 7 Lund

046 - 135110

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Bredspackling och tapetsering vid trappan, ca 20 kvm yta. Högt i tak.

  Hässleholm
 • Målning / Måleri

  Skrapning och målning av träfasad på gavel på tvåvåningsradhus ovanför enplans tillbyggnad. Ca 16 kvm yta.

  Lund
 • Målning / Måleri

  Via min grannes tomt finns en vindskena och nock (min) som behövs tvättas och troligen målas en till två gånger. Jag kommer inte upp dit eftersom jag inte har någon stege och eftersom de byggt ett trädäck som man inte kan ställa en lutande stege mot.

  Burlöv
 • Målning / Måleri

  I need someone could do professional work to maintain,repair and oil the yard wood fence which we didn't maintain for 10 years so the condition is not good. The address is in the center of Staffanstorp. I would like to have the service from a company which I could use ROT.

  Staffanstorp
 • Fastighetsskötsel

  Tvätt av vindskivor och takutsprång.

  Ystad
 • Målning / Måleri

  Butiks fastighet - 2 gavlar skall målas utvändig.

  Höör
 • Golvläggning

  Nytt parkettgolv storarum kök matplats , samt måla spackla lgh på 100 kvm

  Simrishamn

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan