Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Markaryd

Ommålning kan vara kostsamt i tid om man gör det själv. Vi hjälper dig att hitta ett bra målarföretag i Markaryd! Du kommer att kunna ta emot maximalt 5 olika offerter från lokala målerifirmor helt utan kostnad. Du bör använda målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Älmhult

Målning / Måleri

Växjö

Målning / Måleri

Växjö

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Markaryd. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Markaryd finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Markaryd som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Markaryd

Det bor 9599 personer i Markaryd och senaste året har 60 personer flyttat in till kommunen. I Markaryd fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Markaryds kommun

Kommuninformation

Markaryds kommun ligger precis i gärnsen mellan Skåne och Halland och har ca . Landskapet består av mycket skog och idylliska små sjöar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Viss bredspackling. Målning tak, stort rum, cirka 54 m2. Endast få möbler i rummet.

  Älmhult
 • Målning / Måleri

  Skrapa samt måla hus tidigare målat för ca 10 år sedan. Stort trähus 2 plan 250 m2 boyta

  Växjö
 • Målning / Måleri

  Målning av vindskivor och underslag plus 2 fönsterkarmar på andra våningen. En del brädor behöver också bytas.

  Växjö
 • Målning / Måleri

  Spackling och väggmålning av två nybyggda rum golvyta totalt ca 25 kvm samt takmålning och väggmålning av tapetserat ”gammalt rum. Taket består av äldre mörknad furupanel och önskas vitlaserat. Taket är ca 25 kvm.

  Växjö
 • Målning / Måleri

  Målning av vindskivor och underslag på ett en och plans hus

  Växjö
 • Målning / Måleri

  Målning 2:a på 60 kvm. Är redan grundad och spacklad. Akut behov av det! ’

  Växjö
 • Snickeri / Montering

  Krävs för att installera ett begagnat kök i en villa. Tryckpressen består av två övre delar bestående av sex luckor och den nedre delen består av sex luckor och några lådor. Vägg- och takrestaurering krävs också.

  Lessebo

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan