Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Mörbylånga

Ibland är det krångligt att hitta lediga målare i Mörbylånga, lugn vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Det går till så att du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. Genom målare.se står ett stort antal företag redo att hjälpa dig med arbetet. Hur smidigt och enkelt som helst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Målning / Måleri

Kalmar

Målning / Måleri

Västervik

Målning / Måleri

Borgholm

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Mörbylånga. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mörbylånga finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Mörbylånga som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Mörbylånga

Det bor 13977 personer i Mörbylånga och senaste året har 187 personer flyttat in till kommunen. I Mörbylånga fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Mörbylånga

Wideqvists Måleri AB

Köpmangatan 8 Mörbylånga

0485 - 41408

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kalmar län
 • Mörbylånga kommun

Kommuninformation

Mörbylånga kommun ligger på södra Öland som är ett av Sveriges mest solsäkra platser och har ca 13700 invånare. Södra Ölands odlingslandskap är utsett av UNESCO till ett världsarvsomårde. 70 procent av jobben finns inom servicesektorn men även turismen sysselsätter många.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Måla om en 1 plansvilla på 110kvm

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Måla tak och väggar alternativt tapetsera 2 rum. Det ena ca 12 kvadrat och det andra ca 20.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Ommålning utsida, fritidshus. Finns delar som behöver slipas innan målning och ev delar av vindskivor som behöver bytas.

  Borgholm
 • Målning / Måleri

  Lackera 8 köksluckor och 7 lådor

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Vi vill måla alla innerväggar i vårt fritidshus på 58m2. Vi har rivit en vägg och behöver även spackling. Vi har inhandlat färg och spackel.

  Mörbylånga
 • Målning / Måleri

  Hej vi har en sommarstuga som behövs målas om som är tapetserad, där vi gjort om köket där det behövs spacklas på endel snickerier. Stugan är på tre rum och kök på 58 kvadrat.

  Mörbylånga
 • Målning / Måleri

  LIte spackling och målning av väggar

  Kalmar

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan