Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Norberg

Kvalitetssäkrade målare i Norberg som du ges möjlighet att komma i kontakt med, det är precis vad målare.se går ut på! Du kommer att få ta emot maximalt fem olika offerter från lokala målerifirmor helt utan kostnad. De anslutna målarna får möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara din tid och dina pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Västerås

Målning / Måleri

Kungsör

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Norberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Norberg finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Norberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Norberg

Det bor 5707 personer i Norberg och senaste året har 7 personer flyttat från kommunen. I Norberg fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Norberg

Höglunds Måleri AB, Yngve Bergman

Mistelvägen 7 Norberg

0223 - 21501

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Norbergs kommun

Kommuninformation

Norberg kommun är en bergslagskommun och är belägen i Västmanlands norra del. Terrängen är kuperad med mycket skpg och sjöar. Det bor ca 5700 invånare i kommunen och näringslivet består mest av småföretag. Förr i tiden var de viktigaste näringarna gruvdrift och järnframställning.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ett en och en halv plans hus (trä) som behöver målas. Huset är gult med vita foder runt fönster och dörrar, vita knutbrädor och under utskjutande taket. Huset är ca 150 kvm stort.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag bor i en hyreslägenhet sedan 13 år tillbaka tillsammans med en anhörig, där vi har bestämt oss att det är dags att förfina lägenheten. Vårt mål är att bli färdig med totalt 3-4 tak samt 3-4 st väggar ( 3 sovrum och hallen).

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Skulle vilja ha två rum målade/tapitserade. 24 och 12 kvm är rummen. Vad skulle det kosta och när skulle det i så fall kunna göras ?

  Kungsör
 • Målning / Måleri

  Målning av en fasad och en gavel. Souteränghus. Ca 75 kvm.

  Skinnskatteberg
 • Målning / Måleri

  Ta bort tapet och måla nytt i ett rum på ca 15 kvadratmeter. Två dörrar och stort fönster längs en vägg.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning av suterrängvilla, 70 kvm, träpanel, oljelasyr, räcken plus fönstermålning.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Måla inomhus:sovrum, vardagsrum, kök. Inflytt 13 JUNI.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan