Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Nordanstig

Första steget när du skall anlita en målare i Nordanstig är att hitta ett proffsigt måleri. Vi hjälper dig med just det! Så här fungerar det, du anger vad du vill ha hjälp med och när det skall utföras så kontaktar målarna dig. De anslutna målarna ges möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Bollnäs

Målning / Måleri

Söderhamn

Målning / Måleri

Söderhamn

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Nordanstig. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nordanstig finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Nordanstig som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Nordanstig

Det bor 9627 personer i Nordanstig och senaste året har 35 personer flyttat från kommunen. I Nordanstig fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Nordanstigs kommun

Kommuninformation

Nordanstig ligger i norra Hälsingland nästan mitt i Sverige och har ca 9700 invånare. Kommunen har både kust med fina stränder och djupa skogar. Förr i tiden var det skogsindustrin som dominerade i näringslivet men nu består det mest av små företag i tjänste och servicenäringen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Jag skulle behöva få fönster ommålade på en gammal hälsingegård utanför Bollnäs. Det rör sig om fönster av äldre typ som ska målas om med linoljefärg efter konstens regler. Fönstren är bland annat de på bilden i länken:

  Bollnäs
 • Målning / Måleri

  115kvm målning av huset utvändigt i falufärg grå och fönster och knutar i avvikande färg. Huset är två våningar

  Söderhamn
 • Målning / Måleri

  Färdigställa målning av 1 husvägg, vindskivor på hela huset vindskivor på en gäststuga undermålning på 1 hus gavel och längs sidorna, jätte svårt att beskriva ytan.

  Söderhamn
 • Altaner

  Glasa in altan samt isolera golvet.

  Gävle
 • Glasmästare

  Glassa in altan inklusive isolera golv.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Ett radhus på 3 plan ska målas, tapetsering behöver tas bort, hål ska spacklas och alla utrymme ska målas, inklusive några dörrar. Detta gäller 115 kvadrater, det är bland annat sovrum, badrum, kök och vardagsrum.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Måla om ett hus i bef färg

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan