Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Nyköping

Vi erbjuder en smidig tjänst för att få kontakt med duktiga målare i Nyköping, hur smidigt som helst! Målare.se har en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på det måleriarbetet som skall utföras. Din tid är förmodligen värdefull så slösa den inte på att jaga målerifirmor som inte har tid att åta sig ditt uppdrag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Målning / Måleri

Eskilstuna

Målning / Måleri

Nyköping

Målning / Måleri

Eskilstuna

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Nyköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nyköping finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Nyköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Nyköping

Det bor 51562 personer i Nyköping och senaste året har 435 personer flyttat in till kommunen. I Nyköping fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Nyköping

Andersson AB, Målerifirma Leif

Fruängsgatan 36, Nyköping

0155 - 286464

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Andersson, Målerifirma Joakim

Sprängarvägen 3, Nyköping

0155 - 282959

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Ansmarks Måleri AB

Stora Vallmyra Gård, Nyköping

0155 - 57359

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Eriksson Måleri, K

Ringvägen 4, Nyköping

0155 - 286553

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

J.L Måleri i Nyköping

Bagaregatan 45 c, Nyköping

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Nyköpings kommun

Kommuninformation

Nyköping är en mellanstor kommun med knappt 51000 invånare som är belägen vid kusten i Södermanland, ca 10 mil från Stockholm. Näringslivet är utspritt över många olika områden. Nyköping har en variationsrik skärgård.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Söker målare för om målning av väggar och tak i samtliga 5 rum samt två hallar. Bo ytan är på 124kvm. Köket är klart, men 3 sovrum och två tv rum skulle vi vilja ha hjälp med.

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Ommålning av två rum i lägenhet. Båda rummen är 3x5 m till ytan och takhöjd 2,40 m. Vit/bruten färg önskas.

  Nyköping
 • Målning / Måleri

  Hej, behöver hjälp med mitt hus i Eskilstuna (Björsund), med rengöring och målning av delar av putsad fasad (med de vita gavlarna av sten/betong/cement), samt rengöring och målning av träsnickerier såsom två altaner, trappräcke, vindskivor, en källardörr och ev några fönster (om behov finns). Virket är delvis tryckimpregnerat. Stege/ställning behövs.

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Vi behöver i första hand få målat tak & väggar (ev tapet), samt om behov finns även övrigt (lister/foder, element, dörrar, fönster, etc. ). Det är en fyrarumslägenhet på knappt 100 m2. Vi har ännu inte flyttat in i lägenheten så det finns inga möbler, mattor eller annat där.

  Nyköping
 • Målning / Måleri

  Kollostuga Oxelösund 25 kv målning utvändigt

  Oxelösund
 • Målning / Måleri

  Vi har ett hus i Vingåker, Österåker och vårt hus behöver målas med faluröd ljus. Önskar att det helst målas så snart dom möjligt.

  Vingåker
 • Målning / Måleri

  Det ska spacklas i 5 rum. Golvytan är cirka 45kvm

  Katrineholm

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan