Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Olofström

Om du behöver komma i kontakt med målare i Olofström så har vi den perfekta tjänsten för dig! Målare.se har en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på det måleriarbetet som skall utföras. Varför ska du använda tjänsten? För att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också genom att hitta rätt målare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Olofström

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Olofström. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Olofström finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Olofström som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Olofström

Det bor 13018 personer i Olofström och senaste året har 114 personer flyttat från kommunen. I Olofström fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ommålning av rum, 7st. Totalt ca 100kvm. Ommålning av tak i samtliga rum.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning av en lägenhet i centrala Karlskrona på 100kmv (minus badrum) Behöver målas. Tre eller fyra olika färger som vill användas.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  1 ½ plans hus Tvätta fasad, skrapas vid behov Måla fasad, 2 ggr. (Falu Rödfärg) Måla räcke på trä veranda, 2 ggr Måla dörrfoder och dörrbleck, skrapas vid behov Måla fönsterfoder och fönsterbleck, skrapas vid behov Måla torpargrund Vindskivor, takbleck och fasad brädor bytes vid behov

  Olofström
 • Målning / Måleri

  Hej! Har en två plans villa som behöver tvättas o få ny färg på sig.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Måla om huset utvändigt, enplanshus på 135 Kvm

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Underarbete samt målning av fasad 2,5 vån gård ca 16*8m 190m2 samt 2 uthus.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  2 st Vindskivor på 1. 5 plans villa

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan