Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Olofström

Om du behöver komma i kontakt med målare i Olofström så har vi den perfekta tjänsten för dig! Målare.se har en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på det måleriarbetet som skall utföras. Varför ska du använda tjänsten? För att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också genom att hitta rätt målare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Målning / Måleri

Sölvesborg

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Karlskrona

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Olofström. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Olofström finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Olofström som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Olofström

Det bor 13018 personer i Olofström och senaste året har 114 personer flyttat från kommunen. I Olofström fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Om -Målning av 1-plansvilla nyfunkisstil + garage

  Sölvesborg
 • Målning / Måleri

  Målning av 4 rum med tak och lister. Ingen fönstermålning Lägenhet på 94m2. 2mindre rum ett större ett medelstort.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning av 4rum med vävtapet lister. tak och element. Inläggning av klickgolv i 2 små rum.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Tvättning och målning av fasad på 1,5 plans trä villa (ca 13×7m) samt garage (ca10×3m).

  Karlshamn
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av 4rum med gammal vävtapet och hall och fondtapet i kök. Klickgolv inlagt i 2mindre rumHela lägenheten är på 94m2

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Grundarbete och målning av vindskivor under totalt fyra taknockar på tvåpans sommarstuga.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Grundarbete (tvätt, skrapning där så behövs) inför ommålning av 130kvm 1,5plansvilla + intilliggande garage. Målning av de höga partierna i ny (ljusare) kulör. Ersätta murkna bitar i enstaka brädor i anslutning till tak/vindskivor.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan