Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Orust

Ibland är det krångligt att hitta lediga målare i Orust, lugn vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Tjänsten är helt utan kostnad och sätter dig i kontakt med lokala målare som lämnar offert på jobbet. Det fina med tjänsten är att målerifirmorna får jaga dig istället för tvärtom, du sparar förhoppningsvis både pengar och tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Målning / Måleri

Sotenäs

Målning / Måleri

Strömstad

Målning / Måleri

Strömstad

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Orust. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Orust finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Orust som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Orust

Det bor 15229 personer i Orust och senaste året har 87 personer flyttat från kommunen. I Orust fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Orust kommun är Sveriges tredje största kommun och den största ön på västkusten. Till kommunen hör många små öar belägna mitt i skärgården. Det bor totalt ca 15300 invånare på Orust och näringslivet består till stor del av båtbyggande företag. Orust står för en stor del av Sveriges nya fritidsbåtar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning tak invändigt villa 300 kvm

  Sotenäs
 • Målning / Måleri

  Sommarstuga på Rossö. Rengöring av takpannor från mossa. Hus ca 50 kvm.

  Strömstad
 • Målning / Måleri

  Sommarstuga på Rossö, ca 50 kvm. Flera göromål som helst utförs av en ansvarig hantverkare. Tapetsera och måla en sovalkov (tapet en vägg, målning en vägg där garderob och tvåvåningssäng står), lägga plastmatta på golv som är ca 10 kvm samt nya golvlister, ta bort klinkers och lägga nya framför kamin i samma rum, måla väggar i kök (lite vägg, mest skåp), måla/spreja köksluckor och lådor, byta blandare i kök, sätta in ett fönster i en verandavägg utomhus (endast för att få in mer ljus).

  Strömstad
 • Målning / Måleri

  Målning/tapetsering av 3 rum mellan 10-15 kvm. Viss målning av lister/foder

  Lidköping
 • Målning / Måleri

  Träfasad, privatägt hus, 2vån, 170m2 10år sedan sist. Rångedala

  Borås
 • Målning / Måleri

  Sprutlackera köksluckor. Skicka gärna sms eller ringa hinner inte svara på Mail.

  Stenungsund
 • Målning / Måleri

  Önskar sprutlacker 3 st Metod underskåp 60x37x80 med dörr, 2 täckskivor 600x400 mm och en bänk skiva 2000x400 mm. Ska bli en inbyggd TV bänk

  Partille

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan