Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Ovanåker

När du behöver ha hjälp av professionella målare i Ovanåker så kan du använda vår offertförmedling för att hitta målare. Vår offertförmedling fungerar så att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Låt målarna jaga dig för att få utföra uppdraget och inte tvärtom, du sparar massor av tid och kanske också pengar?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Gävle

Målning / Måleri

Hudiksvall

Målning / Måleri

Gävle

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Ovanåker. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ovanåker finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Ovanåker som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Ovanåker

Det bor 11435 personer i Ovanåker och senaste året har 90 personer flyttat från kommunen. I Ovanåker fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Ovanåkers kommun

Kommuninformation

Ovanåker kommun ligger i Hälsingland och i Gävleborgs län och och har ca 11600 invånare. Centralort är Edsbyn som för många sportintresserade förknippas med bandy. Terrängen består till stor del av skog och sjöar. De största delarna inom näringslivet är trävaruindustri och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Har en hyreslägenhet på 38 kvadrat. Köket, vardagsrummet och hallen skulle behövas målas om. Det är fula skarvar i tapeten som skulle behöva slipas och spacklas för att det ska bli fint.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Måla och tapetsera ett rum. Måla 15-18 m2 och tapetsera 9 m2(fondvägg). Helt nytt, inget förarbete.

  Hudiksvall
 • Målning / Måleri

  3 rums lägenhet på 76 kvm. Samtliga ytor:Hall, 2st sovrum, vardagsrum & kök inklusive tak.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Måla samt tapetsera en monter i en befintlig butik i Gävle. Det är endast befintliga väggar som skall målas i en specifik NCS kod, samt fototapet på 1 vägg

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Målning och tapetsering av sovrum 10 kvm, fondvägg och målning.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Målning av trappa och tapetsering av 3 väggar, (ca 2,2 m breda) som omsluter trappan. Väggarna är som högst 4,8 m.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Några märken på mitten av en vägg som behöver spacklas och slipas. Sen ska hela väggen målas, en mindre vägg i ett kök.

  Gävle

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan