Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Piteå

Ibland kan det vara krångligt att hitta målare i Piteå som har tid, lugn vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Tjänsten går ut på att du blir kontaktad av upp till fem olika målarefirmor som får lämna offert på arbetet. Man använder målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Målning / Måleri

Jokkmokk

Målning / Måleri

Luleå

Tapet / Tapetsera

Luleå

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Piteå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Piteå finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Piteå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Piteå

Det bor 40894 personer i Piteå och senaste året har 32 personer flyttat in till kommunen. I Piteå fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Piteå

Bergström Måleri AB, B

Hammarvägen 11 Öjebyn

0911 - 60229

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Lundgrens Måleri AB, Arne

Nygatan 127 Piteå

0911 - 12257

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Lundströms Måleri & Färg AB

Oktanvägen 4 Piteå

0911 - 12547

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Olofsson, Ebbe

Stora Granholmen 53 Norrfjärden

0911 - 200366

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sanfridssons Måleri AB

Källbogatan 6 Piteå

0911 - 15100

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Piteå kommun är en kustkommun belägen i Norrbotten och har ca 40900 invånare. Piteå är mest känt för maträtten palt och Pitea havsbad. Terrängen i piteå består både av skärgård och skogar med sjöar och myrrmark. Pitep har ett brett näringsliv med både industri och turism med mera.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning utvändigt fasaden

  Jokkmokk
 • Målning / Måleri

  Spackling, slipning samt målning av väggar. (Förarbete och målning) Ett rum på 23 kvadratmeter.

  Luleå
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering och målning av tak i sovrum (ca 12 kvm)

  Luleå
 • Innervägg

  Ommålning av tidigare målade väggar gäller ett sovrum och ett vardagsrum samt små ytor av kök. Inga stora ytor då det är öppen planlösning.

  Boden
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av 3 rum på vardera 10,5 m2 och takhöjd 2,5 m. Ett rum i källare 18 m2 och 2,2 m takhöjd. Målning av 6 platsbyggda garderober invändigt.

  Luleå
 • Målning / Måleri

  Badrum på övre plan där innerväggar ( våtrumstapet) ska målas. Ytan är totalt 20-25 kvm. Kan behövas spackla igen några skruvhål.

  Luleå
 • Målning / Måleri

  Ommålning av hus 1,5 plan ca 150 kvm. Tvätt, lite skrapa en sida. Med eller utan färg(vi köper) önskar svar snarast

  Luleå

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan