Register

GRATIS TJÄNST

Visar Målare i Robertsfors

När du behöver ha hjälp av en professionell målare i Robertsfors så kan du använda vår offertförmedling för att hitta olika målare. Vi matchar din förfrågan mot upp till fem olika målerier som får offerera det arbetet du vill få hjälp med. Många målare i Robertsfors är upptagna och därför sparar du massor av tid genom att låta de som har möjlighet kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 781 förfrågningar i Juni 2020

Målning / Måleri

Skellefteå

Målning / Måleri

Umeå

Målning / Måleri

Vindeln

Visar alla Målare i Robertsfors

Larsmurare

Gammelbyn 8, Flarken

-

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Robertsfors kommun ligger i Västerbottens län en bit norr om Umeå. Det bor ca 6900 invånare i kommunen och den har ca 7 mil kuststräcka. I övrigt består terrängen av mycket granskog och myrar. Näringslivet består till stor del av jordbruk.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Måla mitt hus i Skellefteå Kommun

  Skellefteå
 • Målning / Måleri

  Behöver måla eller tapetsera ett vardagsrum. Är osäker kring vad som bäst för denna vägg då en är i Sten. Önskar offert o diskussion kring detta

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Skrapning och målning av vindskivor och 4fönster samt takstolar på altan 12 st med överliggare

  Vindeln
 • Målning / Måleri

  Målning av mindre förråd ca 15 kvm och gäststuga ca 25 kvm bara framsida och båda kortsidor på gäststuga. Båda behöver skrapas. Båda är nu röda med vita knutar och vi vill ha grått med vita knutar. Åbergs väg 3 i Obbola.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Målning av vindskivor 3fönster med karmar,knutbrädor

  Vindeln
 • Målning / Måleri

  Hej! Vi bor i ett kedjehus på två plan på Sandbacka, Brånvägen 28. Huset är ganska högt, åtm 6 meter.

  Umeå
 • Målning / Måleri

  Målning av 2-våningshus (ca11x12m) i Vormsele 4 fönster på varje gavel 2 fönster på varje långsida + 2 små förrådsfönster på varje långsida Bro o balkong på en långsida Huset är vitt och ska vara det i fortsättningen också

  Lycksele

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan