Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Ronneby

Ommålning kan vara kostsamt i tid om man gör det själv. Vi hjälper dig att hitta ett bra målarföretag i Ronneby! Vår offertförmedling fungerar så att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Varför ska du använda tjänsten? Jo för att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Sölvesborg

Målning / Måleri

Karlskrona

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Ronneby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ronneby finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Ronneby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Ronneby

Det bor 28307 personer i Ronneby och senaste året har 162 personer flyttat från kommunen. I Ronneby fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Ronneby

Appelquist Måleri AB

Flyttblocksvägen 3 Kallinge

0457 - 25100

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Silpingemålarna AB

V. Industrig. 1 Ronneby

0457 - 66226

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Utomhus målning av 3 gavelspetsar

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning och ev renovering av fönster. 1½ plans hus med källare. Ovanvåning - 4 st 3-glas fönster + 1 altandörr, Bottenvåning - 7 st stora fönster + 2 st halvfönster + 1 st altandörr, alla 2-glas.

  Sölvesborg
 • Målning / Måleri

  Tvätta och målare Entretak, 2 takkupor, underslag, vindskivor, snickeri runt altanen

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Jag skulle behöva ha ett vardagsrum målat och fönster o element. Det är tapeter där nu. Det är ca 30 kvadrat. o taket med såklart.

  Karlshamn
 • Målning / Måleri

  Slipa och måla en månad tapet. Vardagsrum 2 st väggar 6. 50m x 2. 40 m plus 2 kortsidor med fönster och dörrar dvs endast mindre ytor att måla.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Måla eller tapetsera rum på ca 8 kvm. Nuvarande tapet tapetserades 2012, ljus.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Hej! Vi vill måla om vårt vardagsrum/kök hall och två sovrum i vår lägenhet. Totalt är lägenheten 86kvm.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan