Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Ronneby

Ommålning kan vara kostsamt i tid om man gör det själv. Vi hjälper dig att hitta ett bra målarföretag i Ronneby! Vår offertförmedling fungerar så att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Varför ska du använda tjänsten? Jo för att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Målning / Måleri

Ronneby

Finsnickare / Snickerier

Karlskrona

Målning / Måleri

Karlskrona

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Ronneby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ronneby finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Ronneby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Ronneby

Det bor 28307 personer i Ronneby och senaste året har 162 personer flyttat från kommunen. I Ronneby fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Ronneby

Appelquist Måleri AB

Flyttblocksvägen 3, Kallinge

0457 - 25100

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Silpingemålarna AB

V. Industrig. 1, Ronneby

0457 - 66226

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Entré i 1800-talshus ska målas om invändigt. Det är ingången till en matsal samt dubbeldörrar in till denna i trä som ska målas så ej hela hallen.

  Ronneby
 • Finsnickare / Snickerier

  Sprutmåla en bordsskiva på ca 0,75 m2 gjord i MDF

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Tvättning målning fasad i huvudsak dom höga delarna. Vissa delar enbart tvättas.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Vill måla om vardagsrummet, men bara 3 av 4 väggar, då min 4e vägg är en fondvägg som jag vill ha kvar. Vill ha en vit, halvblank färg. Mellan tummen och pekfingret är det ungefär 30kvm väggyta.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning villa, byta/fixa vindskivor. Allt ska ingå hängrännor, fönster, fixa ev dålig panel, färg mm.

  Karlskrona
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Sprutlackera inne dörrar

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Spackling av gipstak och gipsad balk, ca 30m2

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan