Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Ronneby

Ommålning kan vara kostsamt i tid om man gör det själv. Vi hjälper dig att hitta ett bra målarföretag i Ronneby! Vår offertförmedling fungerar så att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Varför ska du använda tjänsten? Jo för att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Målning / Måleri

Ronneby

Målning / Måleri

Ronneby

Målning / Måleri

Karlshamn

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Ronneby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ronneby finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Ronneby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Ronneby

Det bor 28307 personer i Ronneby och senaste året har 162 personer flyttat från kommunen. I Ronneby fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Ronneby

Appelquist Måleri AB

Flyttblocksvägen 3 Kallinge

0457 - 25100

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Silpingemålarna AB

V. Industrig. 1 Ronneby

0457 - 66226

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning av svart plåtkant ca 25 cm bred som löper runt hela huset uppe vid taket på ett enplanshus på 110 kvm och ett fristående garage. Om så önskas kan jag skicka en bild.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Halloj! Det handlar om i första hand (spray?)måla bokhyllor. Vita billy (IKEA) 7 st 80 cm breda och 1 st 49 cm.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Måla plåtade vindskivor och måla underslag på tvåvåningshus. Huset är ca:10x10 m. Går att komma åt med skylift på gavlar och framsida,osäker vad gäller husets baksida.

  Karlshamn
 • Målning / Måleri

  Ommålning av fasad med träpanel. Äldre hus med delvis hyvlad panel där färgen släpper. Senast målat för ca 6 år sedan.

  Ronneby
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera om köket i vårt hus. Ca 25 kvadratmeter.

  Olofström
 • Målning / Måleri

  Måla om huset. 2planshus. Boyta 135kvm.

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Målning och tvättning av bostadshus och garage. Huset storlek är ca 14 meter gånger ca 8 meter plus garaget är ca 6 meter gånger 5 meter.

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan