Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Säffle

Vår offertförmedling matchar utan kostnad din uppdragsbeskrivning med lokala målare som får lämna offert på arbetet. Man använder målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Karlstad

Målning / Måleri

Kristinehamn

Målning / Måleri

Karlstad

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Säffle. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Säffle finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Säffle som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Säffle

Det bor 15573 personer i Säffle och senaste året har 55 personer flyttat från kommunen. I Säffle fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Säffle kommun ligger i Värmland och har ca 15800 invånare. Det finns ett stort antal öar i kommunen via Vänern men även även andra sjöar och mycket skog. Inom näringlivet så har pappersindustrin starka anor men nu för tiden är även tjänste och serviceföretag stora näringar.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Vi ska flytta in i Smålandsvillan Kalmar i juli/augusti och söker nu hjälp att måla innerväggar. Primärt är vi intresserade av offert på målning av innerväggar på nedervåning, 70kvm. Vill ev även ha offert för målning av innerväggar i ytterligare 3 sovrum.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Hej! Uppdraget gäller målning (och eventuellt byte av fasadpanel där det behövs) av en garage på cirka 8x4 m och övervåningen av en 1 1/2-plansvilla med basen cirka 11x11 m.

  Kristinehamn
 • Målning / Måleri

  Målning tak lägenhet 2 rum o kök 60 kvm. Slipning och bredspackling 3 väggar ca 40kvm.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Har ett 3-våningshus som behöver målas på tre sidor. Huset är ca 15 meter på långsidan och ca 8 på kortsidan. Två av väggarna är mestadels klädda med plåt men mot gatan är det bara trä.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Ommålning av köksväggar och tak

  Kristinehamn
 • Tapet / Tapetsera

  Trapphus. 4 väggar. Tapetsering.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Hej önskar målning av alla rum i ett hus på 155 kvm i Karlstad. Samtliga rum ska målas i vitt. Datum start 30/5.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan