Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Säter

När du behöver ha hjälp av en professionell målare i Säter så kan du använda vår offertförmedling för att hitta olika målare. Vår offertförmedling matchar utan kostnad din uppdragsbeskrivning med lokala målare som får lämna offert på arbetet. Enkelheten, bekvämligheten och stor besparing av tid är begrepp som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Målning / Måleri

Malung

Tapet / Tapetsera

Ludvika

Målning / Måleri

Avesta

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Säter. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Säter finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Säter som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Säter

Det bor 10840 personer i Säter och senaste året har 60 personer flyttat från kommunen. I Säter fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Säters kommun ligger i i sydöstra Dalarna och har knappt 11000 invånare. Restiden till Stockholm är ca 2 timmar. I kommunen finns det mycket skogsområden med sjöar och näringslivet har sin dominans i tjänste och servicenäringen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Det gäller fasadmålning av 4 hus, våren 2023. För att se objekten gå in på Skistar och se 3 st hus i Hundfjällets Stugby - hus 37, 38 och 39 samt Bräddvägen 8A+B, Sälfjällstangen. Uppdragsgivare:

  Malung
 • Tapet / Tapetsera

  Litet kök, sovrum och vardagsrum

  Ludvika
 • Målning / Måleri

  Skulle vela måla om väggar och golv i badrummet

  Avesta
 • Målning / Måleri

  Målning utomhus fritidshus i Hjortnäs rödfärg och vita delar.

  Leksand
 • Målning / Måleri

  Jag önskar få målat i vardagsrum samt sovrum. Lgh, är totalt 63kvm.

  Borlänge
 • Målning / Måleri

  Det gäller en BRF Horizon Lodge 5 vid Hundfjället, Sälen. (Mindre enfamiljshus. ) Denna BRF består av 14 separata hus. Vi behöver hjälp med att undrehållsmåla vindskivor, fönster och dörrfoder samt ett antal ytterdörrar på dessa fastigheter enligt en def spec.

  Malung
 • Målning / Måleri

  Vi behöver få våra köksluckor slipade och målade med linoljefärg, med Ottossons grågröna färg. Det är 8 luckor och några lister, ca 8 kvm

  Leksand

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan