Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Säter

När du behöver ha hjälp av en professionell målare i Säter så kan du använda vår offertförmedling för att hitta olika målare. Vår offertförmedling matchar utan kostnad din uppdragsbeskrivning med lokala målare som får lämna offert på arbetet. Enkelheten, bekvämligheten och stor besparing av tid är begrepp som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Målning / Måleri

Ludvika

Målning / Måleri

Borlänge

Tapet / Tapetsera

Falun

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Säter. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Säter finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Säter som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Säter

Det bor 10840 personer i Säter och senaste året har 60 personer flyttat från kommunen. I Säter fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Säters kommun ligger i i sydöstra Dalarna och har knappt 11000 invånare. Restiden till Stockholm är ca 2 timmar. I kommunen finns det mycket skogsområden med sjöar och näringslivet har sin dominans i tjänste och servicenäringen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Skrapning och målning av fasad på 4 sidor på villa. Ca 150m2. Ställning behövs.

  Ludvika
 • Målning / Måleri

  Rödfärgsmålning av radhus samt målning med vit akrylat runt fönster o vindskivor. Framsida baksida samt del av grannens gavel. Radhus Honefsgatan 20c.

  Borlänge
 • Tapet / Tapetsera

  Hej, vi behöver hjälp med tapetsering av hall samt ett sovrum . Osäker på väggyta men golvytan är ca. 20 kvadrat, takhöjd 2. 30

  Falun
 • Målning / Måleri

  Målning av vardagsrum med grundarbeten av väggar där det har suttit tapet, rester sitter kvar. Samt målning av tak, gipsskivor. Målning av 5 stycken fönster inomhus.

  Säter
 • Målning / Måleri

  Om målning av bostadsrätter 16 st parhus samt fönster

  Malung
 • Målning / Måleri

  Spackling och slipning (Ej målning) av ett nybyggt hus 208 kvm bruksarea Mycket är redan spacklat 1-2 ggr och vissa rum är helt klara.

  Falun
 • Målning / Måleri

  En lägenhet på 90 kvm ska målas (väggar och tak) med början den 1-2 december och ska helst vara klart inom 2 veckor.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan