Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Söderhamn

Ibland kan det vara krångligt att hitta målare i Söderhamn som har tid, lugn vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Söderhamn. Din tid är förmodligen värdefull så varför slösa den på att jaga målerifirmor som inte har tid att åta sig ditt uppdrag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Målning / Måleri

Gävle

Målning / Måleri

Sandviken

Målning / Måleri

Sandviken

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Söderhamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Söderhamn finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Söderhamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Söderhamn

Det bor 25631 personer i Söderhamn och senaste året har 112 personer flyttat från kommunen. I Söderhamn fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Söderhamns kommun

Kommuninformation

Söderhamn är en kommun vid kusten i Hälsingland och har ca 26000 invånare. Det finns ca 500 olika öar skärgården men också djupa skogar och berg. Söderhamn kallas parkernas stad på grund av de många och fina parkerna. Skog och träindustrin dominerar i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Det gäller att måla hela bostad på 126 kvadrat. vardagsrum, sov rum x3 och en lite hall, plan 2 Målning är över tapet om det går, eller om det är bättre ta bort tapet?Kanske bättre att boka in en tid och se vad som skall göras.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  47 radhus skall målas om med 14 fönster på varje hus. Fönsterbleck ska målas om eller alternativt bytas ut till nya lackade vita bleck.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Göra vägg slät (tapet med bubblor) och måla med Rustas färg Soft Feather. Området som ska målas är väggarna vid en rak trapp i ett radhus på två våningar.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Spackla och måla inomhus en villa ca 100 kvm. Gamla tapeter på vägen nu. Vi vill måla övanpå tapeter.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Spackling och målning av tre rum och kök inkl. badrum i ett radhus på 80 kvm.

  Gävle
 • Målning / Måleri

  Väggar vid en rak trapp i radhus, bubbliga tapeter, vill ha slät yta samt att väggar målas i färgen Soft Feather från Rusta.

  Sandviken
 • Målning / Måleri

  Rengöring och målning av fritidshus med handhugget timmer.

  Ockelbo

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan