Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Söderköping

Omfattande måleriarbeten bör man låta olika proffs sköta. Vi hjälper dig att hitta bra målare i Söderköping! Du kommer att få ta emot maximalt fem olika offerter från lokala målerifirmor helt utan kostnad. Enkelheten, bekvämligheten och tidsbesparingen är ord som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Målning / Måleri

Linköping

Målning / Måleri

Linköping

Målning / Måleri

Mjölby

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Söderköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Söderköping finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Söderköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Söderköping

Det bor 14040 personer i Söderköping och senaste året har 18 personer flyttat från kommunen. I Söderköping fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Söderköpings kommun

Kommuninformation

Söderköping är en kommun i Östergötland som korsas av Göta kanal och har knappt 14000 invånare. Det finns en stor vacker skärgård i öster St Anna men även uppodlade slättliknande landskap. Näringslivet domineras av turism och tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning grundad träfasad, vindskiva och snick i samma färg. Totalt ca 400kvm x 2 strykningar. Ca 40kvm ogrundat som behöver grundas.

  Linköping
 • Målning / Måleri

  Slipning, spackling och målning av väggar i ett kök, en hall och ett sovrum ca 80 kvm väggyta.

  Linköping
 • Målning / Måleri

  Måla våtrumstapet i badrum och tak.

  Mjölby
 • Målning / Måleri

  Förarbete och målning av rummen hemma. Det är hall, kök, kontor, klädkammare, vardagsrum och sovrum. Lägenheten är på 75kvm.

  Linköping
 • Målning / Måleri

  1, Garage:Utvändig målning. Målning av träpanel på vidhängt enkelgarage på villa.

  Söderköping
 • Målning / Måleri

  Målning av Enkel - Garage , mindre Kupa på övervåning , och vindskivor på två plansvilla . Nuvarande färg sitter rel. väl.

  Söderköping
 • Målning / Måleri

  En gammal veranda i trä med snickarglädje. Uppskattningsvis 8kvm. Denna håller vi på o skrapar ren från färg och skulle behöva få den målad med linoljefärg.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan