Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Söderköping

Omfattande måleriarbeten bör man låta olika proffs sköta. Vi hjälper dig att hitta bra målare i Söderköping! Du kommer att få ta emot maximalt fem olika offerter från lokala målerifirmor helt utan kostnad. Enkelheten, bekvämligheten och tidsbesparingen är ord som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Linköping

Målning / Måleri

Vadstena

Målning / Måleri

Linköping

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Söderköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Söderköping finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Söderköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Söderköping

Det bor 14040 personer i Söderköping och senaste året har 18 personer flyttat från kommunen. I Söderköping fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Söderköpings kommun

Kommuninformation

Söderköping är en kommun i Östergötland som korsas av Göta kanal och har knappt 14000 invånare. Det finns en stor vacker skärgård i öster St Anna men även uppodlade slättliknande landskap. Näringslivet domineras av turism och tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Vi önskar att få vårt hus ommålat. I samband med detta älskar vi att byta ut ram runt fönster på ovanvåning samt byta i vart fall en vindskiva. Huset är är en kb-villa med mesta dels tegel ner till.

  Linköping
 • Målning / Måleri

  Utvändig målning 1,5 plan hus Trä storlek 107 kvm Sommarhus

  Vadstena
 • Målning / Måleri

  Målning av kjedjehus i trä, falurött med vita knutar på 128 kvm (högsta höjd 8m) och ett förråd på 10 kvm

  Linköping
 • Målning / Måleri

  Gäller 2:a i Ekholmen Linköping Takmålning:Sovrum, hall, vardagsrum, kök och toa Tapetsering:Sovrum, hall och vardagsrum Möjliga veckor för uppdraget är 24-27.

  Linköping
 • Fastighetsskötsel

  Hej Vill ha offert på slipning och målning av altanräcke till en villa på 119kvm. Mvh Gun Thörnkvist

  Finspång
 • Målning / Måleri

  Färgen har börjat lossna i taket i vardagsrummet ca 20 kvm kanske, skulle behöva att måla om på nytt.

  Norrköping
 • Målning / Måleri

  Vi behöver hjälp att måla om vårt hus. Det är falurött med vita knutar

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan