Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Södermanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala målare som lämnar offerter. Samtliga anslutna målare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Trosa

Målning / Måleri

Eskilstuna

Tapet / Tapetsera

Eskilstuna

KOMMUNER I Södermanland

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ta bort befintlig vit färg på villa med tegelfasad, måla om huset i vit färg

  Trosa
 • Målning / Måleri

  Har tapetserat en vägg (ca 3. 75x2. 45 ) med dålig resultat. Skulle behöva måla hela väggen. Enligt colorama börde fungera bra att måla på tapeten.

  Eskilstuna
 • Tapet / Tapetsera

  Önskar tapetsera i ett sovrum som är ca 25 kvm en enfärgad tapet

  Eskilstuna
 • Målning / Måleri

  Jag skulle vilja höra vad ni skulle ta för att måla vårt fritidshus som ligger på Korsnäsudde utanför Trosa. Det är ett brunt enplanshus som är byggt 1960. Ca 60m2 att måla.

  Trosa
 • Målning / Måleri

  Önskar offert för ommålning av 1,5 plans villa, inkl garage. Uppskattningsvis ca 100 kvm (villan) + 50 kvm garage. Gavlarna på villan, samt ett burspråk blir högt och behöver ställning.

  Nyköping
 • Målning / Måleri

  Ett sovrum på 12 km. Vi har rivit bort all tidigare tapet och påbörjat bredspackling på alla väggar förutom 1 och taket.

  Strängnäs
 • Målning / Måleri

  Målning och tapetsering av lägenhet om 3 rum och kök, 75kvm. Målning av tak, dörrfoder och sockel och tapetsering av hela lägenheten. Lägenheten står tom och tidigast tillträde är 1 augusti.

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan