Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Sollefteå

Första steget när du skall anlita en målare i Sollefteå är att faktiskt hitta en proffsig målerifirma. Vi hjälper dig med just det! Tjänsten går ut på att du blir kontaktad av upp till fem olika målarefirmor som får lämna offert på arbetet. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målarfirmor som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Timrå

Målning / Måleri

Sundsvall

Tapet / Tapetsera

Örnsköldsvik

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Sollefteå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sollefteå finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Sollefteå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Sollefteå

Det bor 20285 personer i Sollefteå och senaste året har 187 personer flyttat från kommunen. I Sollefteå fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Sollefteå

Nilssons Måleri AB, Roger

Skärvsta 114 Sollefteå

0620 - 16300

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Nyberg Måleri AB, Anders

Övergård 7000 Sollefteå

0620 - 10670

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Sverige AB - Sollefteå

Industrivägen 14 Sollefteå

0620 - 25830

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Sollefteå kommun

Kommuninformation

Sollefteå kommun ligger i Ångermanland i Västernorrlands län och har ca 20500 invånare. Landskapet är kuperat med mycket älvar som korsar. Inom näringslivet är det offentliga förvaltning som är den största grenen där kommunen sysselsätter 2000 personer men det finns även många företag inom skogsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Uppmärkning av truckgångar. Det är 400 m tejp och ritningsunderlag finns att tillgå vid intresse. Tejp finns redan, Det är endbart arbete som skall offerereas.

  Timrå
 • Målning / Måleri

  Måla om väggar på en frisörsalong på ca 60kvm .

  Sundsvall
 • Tapet / Tapetsera

  Spackla tapetsera och måla tak 20m/2 i vardagsrum. ca25 helvåder

  Örnsköldsvik
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag och min sambo har köpt hus i Granlo med inflytt i juni. Vi undrar nu vad det skulle kosta att få hjälp med att måla innertak i vitt i furu och vitlaserad pärlspont?

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Skrapning och målning av vindbrädor på tre sidor av fastigheten på Fänriksgatan 22 att utföras via skylift.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  Målning hall, vardagsrum samt kökstak. Patentera alla väggar, bredspackla alla väggar. Avslipning grundning och färdigstrykning.

  Sundsvall
 • Målning / Måleri

  2st sovrum 1st hall. Ca 15 kvadrat per sovrum. Hall ca10kvadrat. Allt måste bredspaclas Alla tak målas. Vill att arbetet utförs under andra halvan av maj eller början av juni

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan